Inspirerende Bestemmingen

Sfeervolle bed en breakfasts bij kerstmarkten in Nederland

Kerstmarkt

Geniet volop van de kerstmagie op de Nederlandse kerstmarkten, bijvoorbeeld in Dordrecht. Blijf overnachten in een B&B en geniet van de mooiste tijd van het jaar.

Vanuit een bed en breakfast bij kerstmarkten in Nederland geniet je volop van de kerstmagie. Maak er een weekendtrip van en bezoek de populairste kerstmarkten van 2014! Bedandbreakfast.nl heeft de meest knusse B&B’s speciaal voor jou geselecteerd, zodat je optimaal kunt genieten van de mooiste tijd van het jaar.

Deventer

Het ontbijtbuffet bij Hanzestadslogement ‘De Leeuw’ biedt genoeg energie voor een dagje kerstshoppen.

Bed en breakfasts bij kerstmarkten in Nederland: een ideale combinatie
Een verblijf bij bed en breakfasts bij kerstmarkten in Nederland is ideaal; tussentijds je nieuwe kerstaccessoires veilig onderbrengen of een extra glas glühwein is immers geen enkel probleem. Zo liggen Hanzestadslogement ‘De Leeuw’ en B&B De Bisschopshof in Deventer op steenworp afstand van de Lebuïnuskerk. Hier wordt op 18, 19 en 20 december een sfeervolle kerstmarkt georganiseerd met ongeveer tachtig kramen en veel live entertainment. Het ultieme kerstgevoel beleef je op 20 en 21 december tijdens het Dickensfestijn in de oude binnenstad van Deventer; compleet met oude ambachtslieden en Carol Singers!

Kerstmarkt

Romantisch slapen in het Huys van Leyden.

Kerstmarkten in Dordrecht en Leiden
Vanuit een bed & breakfast in Dordrecht ben je binnen mum van tijd op de grootste kerstmarkt van Nederland. Met ruim 200 kramen op 12, 13 en 14 december is de jacht op de mooiste kerstcadeaus geopend. Uitgeshopt? Neem dan een warm bad bij B&B Knolhaven en kruip daarna lekker onder dekens. De volgende morgen vertrek je na een uitgebreid ontbijt richting Leiden. Hier vind je de enige drijvende kerstmarkt in Nederland, een unieke beleving! Van 13 tot 21 december kun je hier op de Nieuwe Rijn rondsnuffelen in 70 houten chalets. Na een gezellige decemberavond op de kerstmarkt, is het goed toeven in het romantische Huys van Leyden.

Magisch Maastricht

Bij de haard van Bed en Breakfast Chocolat warm je jezelf weer snel op na een bezoek aan Magisch Maastricht.

B&B tijdens Magisch Maastricht
Kerst in het buitenland, maar dan toch binnen de eigen landgrenzen.. Één van de mooiste Nederlandse kerstmarkten vind je in Maastricht in de periode van 29 november tot 30 december 2014. Geniet van een kop warme chocolademelk met slagroom terwijl je kinderen talloze rondjes op de schaatsbaan draaien. Ook leuk: samen in het reuzenrad de schitterende lichtjeszee bewonderen of een ritje maken met het kersttreintje. Op deze kerstmarkt is zoveel te doen, dat je het beste een paar dagen in deze kerststad kunt verblijven. Wat denk je van een paar overnachtingen bij B&B Loft51 of Bed and Breakfast Chocolat?

Kerst

Tip: combineer een bezoek aan de kerstmarkt in Middelburg met een verblijf bij het sfeervolle B&B Sint-Anthonijshoek.

Boek de mooiste bed en breakfasts bij kerstmarkten in Nederland
Vanuit verschillende bed en breakfasts bij kerstmarkten in Nederland geniet je volop van de kerstmagie. Laat je inspireren door de laatste kersttrends, verzamel de mooiste kerstcadeaus en maak er een compleet kerstuitje van; plak er een B&B-overnachting aan vast. Op Bedandbreakfast.nl vind je het complete aanbod van B&B’s in Nederland, er is er dus altijd wel B&B in de buurt van de kerstmarkt die je gaat bezoeken. Wil je liever de kerstmagie en jaarwisseling in Düsseldorf, Keulen, London of New York beleven? Boek dan een B&B op Bedandbreakfast.eu. Je boekt direct bij de eigenaar en zonder reserveringskosten. Direct naar Bedandbreakfast.eu>>

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter