Inspirerende Bestemmingen

Eropuit in de Kerstvakantie 2022

Bedandbreakfast.nl; Eropuit in de Kerstvakantie 2022

Of je nu de Kerstmis viert met je gezin, romantisch met z’n tweeën óf als happy single… De mooiste tijd van het jaar is extra magisch bij een gastvrije B&B in Nederland! Ontdek snel de leukste uitjes en B&B’s voor de kerstvakantie 2022.

Kerstmarkten Nederland

Je kunt natuurlijk de Duitse Weihnachtsmarkten opzoeken in de kerstvakantie 2022, maar ook Nederland is rijk aan sfeervolle kerstmarkten. Vanaf eind november kun je al op diverse plaatsen genieten van rijkelijk gedecoreerde kerstkramen, sfeervolle verlichting en glühwein. Laat je betoveren op Magisch Maastricht of dwaal door de kerstgrotten in Valkenburg. Ook leuk: de kerstmarkt in Den Haag en Leiden. Reserveer snel een B&B in je favoriete kerststad.

Winterfestival Amsterdam

Nog zo’n magische kerstbestemming is Amsterdam, niet in de laatste plaats vanwege de vele events die in de kerstperiode plaatsvinden. Zo vind je op verschillende locaties gezellige kerstmarkten en ijsbanen, zoals op het Museumplein. Extra spectaculair is het Winterparadijs in de RAI met diverse kermisattracties en optredens van bekende artiesten. Of wat denk je van een avondrondvaart door de grachten, waarbij je lichtkunstwerken kunt bekijken?

Bed and Breakfast Amsterdam

Warme feestdagen

Zit je tijdens de kerstvakantie 2022 er graag warmpjes bij? Reserveer dan een verblijf bij een Bed and Breakfast met open haard. Na een lange winterwandeling in de natuur of stad, kom je bij sfeervolle accommodaties weer tot rust bij het knapperende haardvuur. Het feest is natuurlijk helemaal compleet met een mok warme chocolademelk of een goed glas wijn. Laat je tijdens de feestdagen in de watten leggen bij een knusse B&B en geniet van stressvrije feestdagen!

IJsbeelden Festival

Pak je warme kleding maar in, want het Nederlands IJsbeelden Festival is de perfecte aanleiding voor een winterse stedentrip in Zwolle. In een grote vrieshal dwaal je rond tussen imposante ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. De kunstwerken zijn gemaakt door de beste ijskunstenaars ter wereld met zo’n 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Het wintersprookje gaat verder in de prachtige Hanzestad, dat tijdens de kerstvakantie 2022 in het teken staat van Winters Zwolle.

Bed and Breakfast Zwolle

Winter Efteling

De Winter Efteling behoort tot de meest magische plekken in eigen land, waardoor het een mooie bestemming is voor de kerstvakantie 2022. Ga op een winterse ontdekkingsreis vol betoverende attracties, besneeuwde dennenbomen en zwier samen over de ijsbaan. Overnacht vlakbij de Efteling, zodat je van begin tot eind de magie kunt beleven. Kies voor één van de vele B&B’s die nabij het park gevestigd zijn. Mét of zonder kerstontbijt: de keuze is aan jou.

Bed and Breakfast Efteling

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter