B&B Boerderij

Slapen bij de boer in een bed en breakfast

Slapen bij de boer op een echte boerderij, dat kan in een bed & breakfast op een actief boerenbedrijf. Te gek voor de kinderen: ze kunnen meehelpen met het voeren van de boerderijdieren of het melken van de koeien. Op Bedandbreakfast.nl vind je leukste bed and breakfasts bij de boer. We zetten er alvast een paar voor je op een rij.

Knuffelen met cavia’s
Bij Boertel B&B op melkveeboerderij Hazenveld in Kockengen in Utrecht zijn kinderen altijd welkom. “Ze mogen boer Piet helpen dieren verzorgen en knuffelen met de cavia’s en konijnen”, vertellen de eigenaren. Op de eerste verdieping zijn drie gezellige familiekamers met eigen badkamer. “Op de minicamping is het heerlijk buitenspelen met de té gekke fietsjes!”

bed en breakfast op de boerderij

Landelijk logeren bij Bed en Breakfast De Nieuwe Tijd.

Gratis ponyrijden
Bed en Breakfast De Nieuwe Tijd in Slootdorp in Noord-Holland is een forse Wieringermeerboerderij in het hart van de polder omgeven door bloemen- en groentenvelden. In de tuin vind je een vijver met goudvissen en een ren voor pluimvee.  Voor de kinderen is er een speeltuintje met een grote trampoline, een glijbaan, schommels, een wip en een zandbak. Wie durft, kan er gratis ponyrijden onder begeleiding.

Bed & breakfast voor kinderen

Genoeg te doen voor de kinderen bij bed & breakfast Aan de Reef in Westzaan.

Verse eitjes van de kippen
Zin om te genieten in een landelijke omgeving, ga dan eens logeren bij Bed and Breakfast Aan de Reef in Westzaan in Noord-Holland. Een echte boeren-B&B met koeien, pony’s, kippen en andere boerderijdieren. Er zijn bij het bed en breakfast fietsen te huur voor een ritje naar het strand Heemskerk of een rondje Waterland. De kinderen kunnen zich uitleven op de skelter en de trampoline. Bij het ontbijt krijg je heerlijke verse eitjes van de eigen kippen.

B&B in Zeeland met paarden

Bij Bed en Breakfast d’Eierkurf in Groede kun je deelnemen aan begeleide strandritten te paard.

Paardrijden over het strand
Een droom voor paardenliefhebbers: Bed and Breakfast D’ Eierkurf in Groede in Zeeland. De eigenaren organiseren begeleide paardrijritten naar het strand. Je kunt er je eigen paard stallen of een van de paarden van het B&B huren. Maar voordat je naar het strand rijdt, begin je de dag goed met een geweldig ontbijt met zelfgemaakte jam, muffins en yoghurt met fruit uit eigen tuin. Het leven is goed op het Zeeuwse platteland.

Bed en breakfast op de boerderij
Alle bed & breakfasts op de boerderij vind je op Bedandbreakfast.nl met behulp van het zoekfilter Type > Boerderij (in bedrijf). Het zijn veelal B&B’s ingericht in een actief agrarisch bedrijf, zoals een melkveestal of een bloemenkwekerij. Boeken kan rechtstreeks bij de eigenaar dus je betaalt geen reserveringskosten. Direct naar Bedandbreakfast.nl >>

Over de auteur

Avatar

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

2 Reacties

  • In Brummen, op steenworp afstand van Zutphen, ligt onze prachtige boerderij met heel veel koeien en kalfjes. Ons B&B heeft een eigen ingang, mooie zonnige kamer met uitzicht op de weilanden en aangrenzend een luxe badkamer. Ontbijten kan in de woonkamer van het apartment of bij mooi weer in de tuin. Ook een Italiaans diner for two behoort tot de mogelijkheden.

  • Ook een erg leuke boeren Bed and Breakfast De Volkelse Hooiberg.
    Dit is een nieuwe hooiberg met 5 kamers, met douche of ligbad, toilet, shampoo en een ruim handdoeken pakket op de kamer. Incl. ontbijt.
    Geniet van de boeren melk, recht van de koe, tijdens het ontbijt van zelfgemaakte boerenyoghurt of hangop. Met een ruime moestuin met ook eetbare bloemen erin. Dit is een actief melkveebedrijf, waar de koeien 2 x per dag gemolken worden. Ook zijn er altijd kalfjes, hebben ze kippen, een konijn en geiten. Kinderen kunnen een boerderij diploma halen. En alle gasten mogen een kijkje nemen op de boerderij (of een rondleiding krijgen). Ook all-inclusief arrangementen te boeken.. wat wilt u nog meer… lekker van het platteland genieten en heerlijk eten uit de moestuin en van de boerderij.

Laat een reactie achter