Inspirerende Bestemmingen

Start de lente bij een bed & breakfast

Jouw voorjaar gaat extra vrolijk van start bij een bed & breakfast in Nederland! Wandelen door de natuur, gezellig shoppen in de stad of kalfjes aaien op de B&B-boerderij… Zeg nou zelf, daar word je toch gelukkig van? Met de volgende B&B-tips maak je er een hele mooie lente van!

Pasen

Laat jezelf in de watten leggen tijdens het paasweekend en kies voor een B&B met een heerlijk ontbijt!

Vrolijk Pasen
Geniet volop van het lange paasweekend en schuif aan bij gastvrije B&B’s die een feestelijk ontbijt serveren. Zo houd je extra veel tijd over om samen leuke dingen te doen. Of laat jezelf nóg meer in de watten leggen tijdens het paasweekend bij B&B’s die op verzoek een lunch, lunchpakket of diner voor je willen verzorgen, ideaal!

bed-breakfast-boerderij

Beleef de lente in al haar charme op de B&B-boerderij.

Vier de lente met het hele gezin
Leuk voor het hele gezin: overnachten op de B&B-boerderij. Kalfjes aaien, spelen met de geitjes of een rondleiding door het boerenbedrijf. Dat is toch het ultieme lentegevoel? En ben je op zoek naar een andere accommodatie die geschikt is voor hele gezin, neem dan eens een kijkje bij bed & breakfasts met boerderijdieren, spelletjes of een speelterrein.

Lente

Ga deze lente met je vriendinnen shoppen en overnacht met z’n allen in een knus B&B-appartement.

Shop till you drop
Geef het voorjaar een zomers tintje en verwen jezelf met de nieuwste items uit de zomercollectie! Haarlem en Den Bosch zijn ideaal voor een weekendje shopplezier. Maar in steden als Maastricht, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen of Rotterdam gaat je winkelhart eveneens sneller kloppen…

Voorjaar

Bij bed & breakfasts midden in de natuur ben even weg van de massa en kom je écht tot rust.

B&B’s in de Nederlandse natuur
Bed & breakfasts bij Nationale Parken bieden het beste van twee werelden: overdag de natuur ontdekken en ‘s avonds comfortabel genieten. Wat denk je van een B&B op de Hoge Veluwe? Of laat je verrassen door de beeldschone natuur bij Nationaal Park Lauwersmeer, Weerribben-Wieden, de Groote Peel of de Duinen van Texel.

Nederlandse Bed and Breakfast Classificatie

B&B Plompeblad: een prachtige tulpen-B&B in het idyllische Giethoorn.

Tijd voor tulpen
Een bed en breakfast met tulpen is altijd een goede keuze, en helemaal toepasselijk in de lente. Maar wat is een tulpen-B&B nu precies en wat heb jij eraan als gast? Om te beginnen: tulpen-B&B’s bieden gecontroleerde kwaliteit én ze zijn niet duurder dan gewone B&B’s… Ontdek de vijf grootste voordelen van geclassificeerde bed & breakfasts en overtuig jezelf!

Boek een bed & breakfast
De lente is bij uitstek dé periode om Nederland in al haar schoonheid te ontdekken. Of je nu kiest voor een beleving in de natuur, aan zee of midden in de stad; bij een bed and breakfast zit je altijd goed. Via Bedandbreakfast.nl vind je de meest bijzondere accommodaties, dus welke B&B ga jij deze lente bezoeken? Bekijk het aanbod van B&B’s in Nederland >>

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

1 reactie

  • Leuk artikel! Ik vind het zo leuk om naar B&B’s te gaan. Het liefst zou ik een paar weken door Nederland reizen en elke nacht een andere B&B uitproberen!

Laat een reactie achter