Televisie

Start nieuw seizoen Bed and Breakfast Omroep MAX

bedandbreakfast.nl

Zet de cola koud, leg je boek aan de kant en pak de popcorn er maar bij; binnenkort gaat er een spiksplinternieuw seizoen van Bed and Breakfast op MAX van start. Uiteraard zullen er weer tal van leerzame, hilarische én spraakzame momenten de revue passeren… Zorg ervoor dat je het niet mist!

Aflevering 1 Bed and Breakfast Omroep MAX
Het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast op MAX gaat van start in het Venetië van de lage landen: Giethoorn. De eigenaren van B&B Plompeblad mogen het spits afbijten en ontvangen hun vier medekandidaten bij hun idyllische accommodatie aan het water. Na de logeerpartij vertrekt het gezelschap naar twee andere B&B’s in Friesland. Daar slapen ze op historische grond én maken ze kennis met een historisch figuur: de eerste Elfstedentochtwinnaar! Hij blijkt niet alleen goed te kunnen schaatsen, maar ook van een grapje te houden.

Bed and Breakfast Omroep MAX

B&B Plompeblad in Giethoorn is te zien in de eerste aflevering van ‘Bed & Breakfast’ op MAX.

Bed and Breakfast Omroep MAX: nieuwe programmering
Het succesvolle Bed & Breakfast op MAX is niet meer weg te denken van de televisie. Sinds de start van het programma in 2012, geniet heel Nederland mee van de avonturen die verschillende B&B-houders met elkaar beleven. De televisieshow heeft al diverse keren het eigen kijkcijferrecord verbroken, maar toch is er dit jaar wederom gekozen voor een nieuwe programmering. Bed & Breakfast van MAX verhuisde al eerder van vrijdag- naar zondagavond, maar in het najaar van 2017 wordt het programma op maandagavond uitgezonden.

Formule
Het populaire programma van Omroep MAX mag dan wel verhuizen naar een andere uitzenddag; de formule van de show blijft ongewijzigd. In iedere aflevering testen drie verschillende B&B-koppels elkaars accommodatie en worden er diverse uitstapjes georganiseerd in de directe omgeving. Aan het einde van de logeerpartij bepalen de deelnemers wat zij hun verblijf waard vonden. Het koppel met het hoogste geldbedrag wordt uitgeroepen tot winnaar van de aflevering.

Bed & Breakfast MAX
Maandag 30 oktober, 21.20 uur, NPO1
Hoofdfoto: B&B Omroep MAX

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

2 Reacties

  • Een leuk programma, maar waarom wordt net als bij andere programma’s ineens bij Friese plaatsen alleen de gemeente genoemd? Belachelijk dat de B&B in Wergea genoemd wordt als “B&B in gemeente Leeuwarden” en de andere B&B als “B&B in gemeente Dantumadeel”, moet je eerst via Google vinden dat deze in de buurt van Dokkum zit.

Laat een reactie achter