Inspirerende Bestemmingen

Tips en inspiratie voor de Meivakantie 2019

Bedandbreakfast.nl; Tips en inspiratie voor de Meivakantie 2019

Wil je lekker eropuit tijdens de Meivakantie 2019, maar weet je nog niet precies waarheen? Lees dan snel verder, want we hebben onze beste tips voor je op een rijtje gezet. Doe inspiratie op en verblijf deze lente bij een gastvrije B&B op de leukste plaatsen!

Meivakantie 2019 op de Waddeneilanden

Ga voor een bijzondere ervaring en bezoek de Waddeneilanden. Sinds 2009 heeft het prachtige waddengebied een plek op de Werelderfgoedlijst UNESCO. Door de prachtige natuur, vele fiets- en wandelpaden en uitgestrekte zandstranden zijn de eilanden populaire vakantiebestemmingen voor de Meivakantie 2019. Geniet van de indrukwekkende omgeving, beleef het eilandgevoel en kom volledig tot rust. Waar wacht je nog op? Boek nu een heerlijke B&B en geniet van al het moois dat de Wadden te bieden heeft.

Vrijheid vieren op Bevrijdingsfestivals

Tijdens de Meivakantie 2019 vieren we op 5 mei dat we in vrijheid leven. In veel Nederlandse steden kun je gratis Bevrijdingsfestivals bezoeken, met muziek en bijzondere optredens van bekende artiesten. Ideaal om samen met familie en vrienden eropuit te trekken en samen deze bijzondere dag te vieren. Bezoek bijvoorbeeld de Festivalboulevard in Zwolle, een leuke markt met veel diverse kraampjes. Of wat dacht je van het grootste openluchtfestival in Haarlem? Bevrijdingspop Haarlem is de belangrijkste start van de Dag van de Vrijheid.

Overnachten bij de Dierentuin

Op zoek naar een leuk uitje met kinderen tijdens de Meivakantie 2019? Een bezoek aan de dierentuin is zeker een goed idee! De temperaturen gaan langzaam omhoog en de dieren zijn inmiddels ontwaakt uit hun winterslaap; een mooi moment om eropuit te trekken met het hele gezin. In Nederland vind je veel variërende dierentuinen, van Apenheul en Safaripark Beekse Bergen tot het oudste dierenpark Artis in Amsterdam. Kies een gezellige B&B tijdens je vakantie en plan een bezoek aan een van de vele, prachtige dierentuinen in Nederland.

Logeren bij Nederlanders in het Buitenland

Veel Nederlanders hebben de stap gewaagd om een nieuw leven op te bouwen in het buitenland, waarbij zij een B&B zijn gestart. Wil je tijdens de Meivakantie 2019 graag overnachten bij een leuke B&B in het buitenland en de beste tips ontvangen van de Nederlandstalige eigenaren? Bekijk dan snel de leukste B&B’s in Europa. Van Duitsland tot Portugal: er is genoeg keus! Bovendien zijn het ideale accommodaties tijdens je vakantie in het buitenland, want je hebt geen last van enige taalbarrières. Waar ga jij heen?

Deel dit artikel:

Over de auteur

Maaike Theuws

Maaike Theuws

Houdt ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken en doet dit het liefst op een persoonlijke manier. Kiest daarom vaak voor een kleinschalige B&B voor een unieke ervaring.

Laat een reactie achter