Inspirerende Bestemmingen

Tips voor de Voorjaarsvakantie 2022

Bedandbreakfast.nl; Tips voor de Voorjaarsvakantie 2022

Nu de coronamaatregelen steeds meer worden versoepeld, is er niets leukers dan eropuit te trekken in eigen land! Ontdek de beste tips voor de voorjaarsvakantie 2022, die perfect matchen met een verblijf bij kleinschalige B&B’s.

Gezellige Citytrips

Een museum bezoeken, samen lunchen, een (verwarmd) terrasje pakken en ‘s avonds lekker lang uit eten of naar de bioscoop… Na een lange periode van lockdowns en onzekerheid, is het de hoogste tijd voor een gezellige stedentrip met je geliefde of met vrienden. Neem de tijd en reserveer een gastvrije B&B of een fijn appartement in je favoriete stad. Leuk voor jezelf én voor de lokale ondernemers die de inkomsten goed kunnen gebruiken.

Relaxen in de Sauna

Kun je wel wat extra warmte gebruiken tijdens de wisselvallige dagen in het voorjaar? Kies dan voor een warm verblijf bij een B&B met privésauna. Dit is niet alleen ontspannend, maar ook gezond. Je lichaam reageert namelijk op de warmte van de sauna en de kou wanneer je afkoelt. Vervolgens maakt je lichaam antistoffen aan, vooral bij meerdere saunasessies. Hierdoor ben je minder vatbaar voor griepvirussen en verkoudheid.

Eropuit in de Streek

De dagen worden weer langer en de natuur ontwaakt beetje bij beetje. Echte natuurliefhebbers kunnen dan ook weer fijne wandelingen en fietstochten plannen in de mooie streken die Nederland rijk is. Trek eropuit en ervaar de weidse landschappen van de Beemster. Of verken de Alblasserwaard met daarin de iconische molens van Kinderdijk. Met de rijp op de grassen langs de oevers, waan je jezelf hier in een sprookjeswereld.

Geschikte B&B’s voor Kinderen

Ga je krokusvakantie vieren met de kinderen? Ook dan kun je bij veel B&B’s terecht voor een heerlijk verblijf. Kies bijvoorbeeld voor een landelijk verblijf bij een woonboerderij met gezellige boerderijdieren, zodat de kids gelijk een paar speelkameraden erbij hebben. Of wat denk je van een accommodatie met spelletjes en een speeltuin? Sowieso is het fijn om even weg te zijn van huis en met elkaar te genieten in een andere omgeving!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter