Onderzoek/ trends

Trouwen in een bed & breakfast met uitstraling

trouwlocatie

De 14 Sterren in Den Burg: mooie locatie voor je bruiloft.

Steeds meer koppels kiezen voor de intieme omgeving van een bed & breakfast om te trouwen. De B&B-eigenaren doen er alles aan om van je huwelijk een bijzonder en persoonlijk feest te maken. Bedandbreakfast.nl zet een paar mooie locaties voor je op een rij.

Trouwlocatie
Gastenboerderij Spijkvoorde in Deventer-Lettele is een officiële trouwlocatie van de gemeente Deventer. De B&B is bij uitstek geschikt voor kleine en informele bruiloften. Compleet met huwelijksvoltrekking, fotoreportage en een receptie met bruidsfeest tot vijftig personen.

Trouwen in Wassenaar
Trouwen ‘op stand’ doe je bij B&B Buitengoed Hagenhorst in Wassenaar. Een prachtig statig pand waar families en vriendengroepen elkaar kunnen ontmoeten. “Wij denken graag met je mee om een huwelijk onvergetelijk te maken”, beloven de eigenaren. Goed te combineren met een wandeling langs de landgoederen van Wassenaar.

Bij De 14 Sterren in Den Burg, Noord-Holland is veel aandacht voor een persoonlijke invulling van het huwelijksfeest. “Geen bruiloft is hier hetzelfde”, stellen de eigenaren. Ze denken graag mee over de invulling voor een lunch, diner, feestavond of receptie. Je kunt buiten trouwen in de mooie tuin maar ook binnen is er een romantische sfeer.

Huwelijksnacht in een bed & breakfast
Voor de huwelijksnacht is een bed & breakfast de ideale bestemming. Een van de vele voorbeelden is Suite-Buitenverwachting in Dongen in Noord-Brabant. Hier overnacht je in een prachtige vrij gelegen suite met privé-binnenzwembad en sauna. “Toplocatie voor de huwelijksovernachting!”, aldus de eigenaren.

Bruiloft in een B&B
Meer B&B’s waar je perfect je bruiloft kunt vieren, vind je op Bedandbreakfast.nl. Gebruik concrete trefwoorden zoals ‘huwelijk’, ‘bruiloft’, ‘trouwen’, ‘trouwlocatie’, ‘huwelijksovernachting’ of ‘bruidssuite’. Tip: gebruik de zoekfilters voor een snelle selectie van kastelen, molens, herenhuizen of andere bijzondere panden. We wensen je een onvergetelijke dag toe!

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

1 reactie

Laat een reactie achter