Televisie

Uitzending Gemist – B&B MAX – Aflevering 1

Bedandbreakfast.nl; Uitzending Gemist – Bed and Breakfast MAX – Aflevering 1

Zo’n 1,2 miljoen mensen zaten aan de buis gekluisterd voor eerste aflevering van Bed and Breakfast. Het achtste seizoen werd afgetrapt met een vaartocht over de Vecht, een heuse stedentrip en uiteraard drie competitieve B&B-koppels.

Uitslag

Carla en Erny van Lodewijck Slapen & Tafelen wisten hoge ogen te gooien met hun culinaire B&B in het Brabantse Oosterhout. Aan het einde van de aflevering werd hun accommodatie verkozen tot ‘Beste B&B’. De tweede plaats was voor Wouter en Zu van InnAmsterdam4U, terwijl Melissa en Reinier van Logement aan de Vecht het eindklassement compleet maakten.

omroep max

Bed and Breakfast van de buis

Het nieuwe seizoen ging met veel bombarie van start, toen diverse media meldden dat Bed and Breakfast binnenkort van de buis zou verdwijnen. Hetzelfde gevaar zou dreigen voor Eén tegen 100 en de specials van Boer Zoekt Vrouw. Reden: de programma’s zouden geen educatief of informatief karakter hebben en daarmee niet voldoen aan de strengere regels van de nieuwe Mediawet.

Geen zorgen

Tot een definitieve verdwijning zal het volgens Omroepbaas Jan Slagter voorlopig niet komen, tegen RTL Boulevard zegt hij: […] “Het is geen plat amusement. De fans van het Bed and Breakfast hoeven zich absoluut geen zorgen te maken. De komende twee, drie jaar is er nog steeds Bed and Breakfast.”

Uitzending Gemist

Heb je de eerste aflevering van Bed and Breakfast bij MAX niet gezien? Kijk ‘m dan snel terug via Uitzending Gemist.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter