Televisie

Uitzending Gemist – B&B MAX – Aflevering 2

Bedandbreakfast.nl; Uitzending Gemist – B&B MAX – Aflevering 1

In de tweede aflevering van Bed & Breakfast bij Omroep MAX kwamen er drie totaal verschillende B&B’s aan bod. Niet alleen de accommodaties, maar ook deelnemende B&B-eigenaren zorgden voor de nodige veelzijdigheid in de uitzending.

Aflevering 2 in Vogelvlucht

Het avontuur ging van start in het hart van Rotterdam, waar moeder Mary en dochter Susan aan het roer staan van Rene and Mary’s B&B. Het gezelschap vervolgde hun reis naar de B&B van Wilma en Emile in Gameren, waar zij sliepen in een dijkhuis. De aflevering werd spectaculair afgesloten in een Fokker vliegtuig, die Esther en Gerhard hebben geplaatst bij Domaine Haute Bruyere.

Fokker Friendship

Uitslag

Hoewel de kandidaten het jammer vonden dat de regulaire gastenkamers minder luxe waren ingericht dan het vliegtuig, wisten Esther en Gerhard toch de winst te pakken. Zij kregen maar liefst 108% van de kamerprijs uitbetaald. De tweede plaats ging naar de B&B van Wilma en Emile. Rene and Mary’s B&B was de hekkensluiter van de uitzending.

Uitzending Gemist

Als je de aflevering hebt gemist, dan kun je deze tijdelijk terugkijken via Uitzending Gemist of via NPO Start Plus.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter