B&B Aanraders

Unieke Bed and Breakfast Huisjes in de Natuur

Bedandbreakfast.nl; Unieke Bed and Breakfast Huisjes in de Natuur

Ben je op zoek naar leuke huisjes in de natuur, die zich perfect lenen voor een onvergetelijke vakantie in eigen land? Maak dan kennis met vijf landelijke B&B’s met privéfaciliteiten zoals een eigen entree, keuken én een heerlijk ontbijt!

Huize Binnendijks – Schoonhoven

In het Groene Hart vind je één van de leukste huisjes in de natuur: Huize Binnendijks. Je overnacht hier in een comfortabel vrijstaand huisje dat van alle gemakken is voorzien. Van een luxe keuken met vaatwasser, tot een woonkamer en twee aparte slaapkamers. Ideaal dus voor gezinnen! Het ontbijt is optioneel bij te bestellen, maar je mag het ook zelf verzorgen. Vanuit de B&B kun je prachtig wandelen langs rivier De Lek. Of neem de fiets mee voor een rondje Lopikerwaard en Krimpenerwaard.

Huize Binnendijks

Hollandswelvaren – Barsingerhorn

Als je toe bent aan een ontspannen weekendje weg, dan is een verblijf bij Hollandswelvaren echt iets voor jou. Deze B&B beschikt over twee huisjes in de natuur, die beiden sfeervol zijn ingericht met natuurlijke kleuren en materialen. Vanaf je privéterras kun je urenlang genieten van het weidse uitzicht over de landerijen; een heerlijke plek voor het ontbijt met biologische streekproducten. Bovendien is het tijdens je weekendje weg mogelijk om extra tot rust te komen, bijvoorbeeld door middel van een massage of meditatie.

Hollandswelvaren

B&B Lamkumaheerd – Uithuizermeeden

Veel huisjes in de natuur bieden rust en ruimte, zo ook B&B Lamkumaheerd. Een extra pluspunt van deze Bed and Breakfast is de prachtige ligging in het hoge noorden. Je overnacht hier namelijk tussen de landerijen, maar ook de Waddenzee ligt op steenworp afstand van dit comfortabele vakantiehuisje dat van alle gemakken is voorzien. Het is dan ook de ideale plek om de zomervakantie door te brengen, waarbij je eenvoudig een dagtrip kunt maken naar het schitterende Duitse Waddeneiland Borkum.

B&B Lamkumaheerd

Oan d’n Kikkerdijk – Aalst

Ontdek de West-Bommelerwaard en het land van Maas en Waal vanuit Oan d’n Kikkerdijk. Deze accommodatie behoort tot de meest unieke huisjes in de natuur, want je overnacht hier in een voormalige snoepwinkel! Na een lange dag rondstruinen door de natuur en in historische vestingstadjes, kun je bij de B&B heerlijk neerploffen in de gezellige living met pelletkachel. In de complete keuken kun je ’s morgens zelf je ontbijt bereiden, maar het is ook mogelijk om jezelf te verwennen met een geserveerd ontbijt.

Oan d’n Kikkerdijk

Huize Vreugdevol – Nieuw-Amsterdam

Overnacht je het liefst bij huisjes in de natuur én wil je binnenkort vakantie vieren in Drenthe? Kies dan voor een zorgeloos verblijf bij Huize Vreugdevol. Deze fijne B&B is de perfecte uitvalsbasis om de Drentse natuurgebieden en veenkoloniën te ontdekken. De accommodatie is ondergebracht in een apart gastenhuisje naast de woonboerderij en beschikt onder meer over een kitchenette met magnetron. Het ontbijt ’s morgens is één groot feest met zoveel mogelijk biologische en zelfgemaakte producten.

Huize Vreugdevol

B&B huisjes in de natuur of stad

Een eigen opgang, een privé badkamer en een eigen keuken of terrasje… Veel huisjes in de natuur bieden een comfortabel verblijf. Helemaal in combinatie met een vers ontbijt, zijn het heerlijke adressen om in alle privacy te genieten van een welverdiende vakantie. Bekijk het complete aanbod van vakantiehuisjes in de natuur of in de stad, en reserveer snel je favoriet. Of laat je verrassen door ruime appartementen en bijzondere gastenkamers. Er is voor ieder wat wils:

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

2 Reacties

  • Goedemiddag.
    Helaas heb ik het slaapmutsje er nog nooit bijgezien.
    Hoe kan dat.Ik ben al vanaf het begin lid.
    Mijn bedrijf draait goed .

    • Dag Anna,

      Bedankt voor je reactie, fijn om te lezen dat je B&B zo goed draait! Dit artikel gaat over B&B vakantiehuisjes, maar je B&B staat op Bedandbreakfast.nl geregistreerd als ‘Woonboerderij met 1 appartement’. Om die reden staat je accommodatie niet in het zoekresultaat met B&B vakantiehuisjes.

Laat een reactie achter