Buitenlandse B&B's

Vakantie bij Nederlanders in Portugal: gezellig en vertrouwd!

Op zoek naar een bijzondere vakantiebestemming? Ga overnachten bij Nederlanders in Portugal! Ontvang de beste tips van je landgenoten en ontdek de mooiste plekjes van het land.

B&B bij Nederlanders in Portugal

Kom heerlijk tot rust bij B&B Casa da Colina.

Ontdek de schitterende kuststrook van de Algarve
Zin in een strandvakantie in de Portugese Algarve? Neem een kijkje bij B&B Casa da Colina in Carvoeiro, op steenworp afstand gelegen van de zandstranden van de Algarve. Ook biedt deze B&B met Nederlandse eigenaren een prachtig zwembad… Geniet ’s ochtends van het ontbijt en neem daarna een frisse duik: heerlijk!

Vakantie bij Nederlanders in Portugal

Ontdek de prachtige omgeving rondom B&B Quinta Vale Porcacho.

Bed en breakfast in rustige, bosrijke omgeving
Midden in een prachtige omgeving van fruitbomen, uitgestrekt landschap en cultuur vind je Bed & Breakfast Quinta Vale Porcacho. Hier zullen Karin en Jan je gastvrij ontvangen en je een onvergetelijk verblijf bieden. De Nederlandse B&B-eigenaren vinden het leuk om je meer over de omgeving te vertellen. Ga bijvoorbeeld een dag kanoën in de Mondego of maak een excursie naar Serra da Estrela.

Bed and Breakfast Portugal

Cultuur snuiven in Lissabon en wegdromen bij B&B Quinta da Vida Serena!

Citytrip of vakantie bij Nederlanders in Portugal
Zo’n 100 kilometer boven Lissabon ligt Bed & Breakfast Quinta da Vida Serena. Deze B&B bevindt zich in een authentieke en gerenoveerde Portugese boerderij te midden van de groene heuvels en vlakbij het strand. Jaap en Jeanne bezorgen je graag een verzorgd en ontspannen verblijf. Bovendien is deze B&B de ideale uitvalsbasis om Lissabon en omgeving te verkennen.

B&B golfvakantie Portugal

Bij B&B Villa Laguna geniet je onder meer van het prachtige uitzicht over het natuurgebied Ria Formosa.

Golfvakantie in Portugal
Ronald en Anjo besloten in 2008 het roer om te gooien en hebben een prachtige villa verbouwd tot B&B. Deze accommodatie ligt in de nabije omgeving van verschillenden golfbanen, dus als de combinatie van golfen en relaxen jou als muziek in de oren klinkt, dan is Bed & Breakfast Villa Laguna een ideaal verblijf voor jou en je reisgenoten.

vakantie portugal

Kom tot rust aan de rivier bij Retiro no Rio in Portugal.

Boek een vakantie bij Nederlanders in Portugal
Begint het bij jou ook al te kriebelen? Vier dan je vakantie bij Nederlanders die hun B&B-droom achterna zijn gegaan! Veilig en vertrouwd, want je krijgt natuurlijk de beste to-do-tips in je eigen taal. Portugese B&B’s die gerund worden door Nederlanders vind je bovendien op de mooiste plekjes van het land.

Vakantie Algarve

Tijd voor een welverdiende vakantie in Portugal, bekijk alle B&B’s op Bedandbreakfast.eu.

Natuurlijk kun je ook het complete aanbod van B&B’s in Portugal bekijken. Boek je favoriete verblijf via Bedandbreakfast.eu, zonder reserveringskosten!

Over de auteur

Simone Vrijsen

Gek op citytrips zodat ze erachter kan komen wat een stad zoal te bieden heeft.

4 Reacties

Laat een reactie achter