Wellness B&B

Vakantie vieren bij een B&B met Zwembad

Bedandbreakfast.nl; B&B met zwembad

Zomerse temperaturen, zonnebrandcrème en een lekker koel drankje: veel meer heb je niet nodig bij een B&B met Zwembad. Droom weg aan het water én in bed bij de meest spetterende B&B’s die wij voor je hebben geselecteerd!

Heikantsehoeve – Berlicum

Op zoek naar een extra bijzondere B&B met zwembad? Dan is een verblijf bij Heikantsehoeve in Berlicum een echte aanrader. Deze schitterende B&B is onder meer voorzien van twee ruime gastenkamers met uitzicht over het Brabantse landschap. Bovendien kun je met mooi weer gebruik maken van het verwarmde zwembad dat zich uitstrekt tot aan de wijngaard… Een wijntje op het terras behoort uiteraard tot de mogelijkheden, ervaar het joie de vivre-vakantiegevoel in Nederland!

B&B Heikantsehoeve

B&B De Lentehof – Nijmegen

De perfecte combinatie op warme zomerdagen: overdag relaxen aan het zwembad van B&B De Lentehof en ’s avonds het gezellige centrum van Nijmegen ontdekken. Ook natuurliefhebbers zijn hier aan het juiste adres, want deze luxe B&B met zwembad ligt nabij diverse natuurgebieden. Na een heerlijke dag kom je helemaal tot rust in één van de appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Toe aan nog meer ontspanning? Neem dan even plaats in de sauna.

B&B De Lentehof

Knechtshuis – Numansdorp

De tuindeuren openen van je gastenkamer en direct een verfrissende duik nemen in het zwembad… Het kan bij Knechtshuis! Voor de bouw van deze B&B lieten de eigenaren zich inspireren op de oude boerderijen uit 1800, waardoor er een bijzondere mix is gecreëerd tussen vervlogen tijden en modern comfort. Er zijn drie gastenkamers met ieder een eigen thema, maar je kunt er ook voor kiezen om de hele boerderij als groepsaccommodatie te huren voor maximaal acht personen.

B&B Knechtshuis

De Eshof – Norg

Zonnebaden in een historische ambiance? Dan behoort een verblijf bij De Eshof tot de beste opties! Je overnacht hier in een authentieke Saksische boerderij uit 1762, waar je tevens kunt genieten van de prachtige tuin met buitenzwembad en sauna. In de directe omgeving vind je talloze fiets- en wandelroutes, daarnaast zijn de steden Assen en Groningen snel bereikbaar. Reserveer snel één van de sfeervolle gastenkamers bij deze monumentale B&B met zwembad en ga een heerlijke tijd tegemoet.

Bed and Breakfast Westerveen – Haren

Een vakantie in de provincie Groningen vier je bij uitstek bij Bed and Breakfast Westerveen. De B&B beschikt over drie smaakvol ingerichte appartementen, compleet met kitchenette en privéterras. Zodra de temperaturen stijgen, kun je buiten ontbijten en relaxen op een ligbedje aan het water… Optionele extra’s van deze B&B zijn onder meer het bijboeken van diners en een boodschappenservice. Pas op: er bestaat een kans dat je hier niet meer weg wilt!

Bed and Breakfast Westerveen

B&B met Zwembad reserveren

In Nederland vind je tal van accommodaties voor urenlang zwemplezier. Van een spetterend verblijf voor het hele gezin, tot een romantische Wellness B&B met zwembad: er is voor ieder wat wils!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter