Inspirerende Bestemmingen

Vakantietrip: bed en breakfasts bij de leukste dierentuinen van Nederland

Wat denk je van een vakantietrip langs verschillende bed en breakfasts bij de leukste dierentuinen van Nederland? Een unieke manier om de vakantie in eigen land door te brengen: overdag de mooiste dieren spotten en ‘s avonds heerlijk wegdromen in een B&B!

Dierentuin

Bijzonder: in Diergaarde Blijdorp kun je de ijsberen van dichtbij zien zwemmen.

Bed en breakfasts bij de leukste dierentuinen van Nederland
Start je trip bij de oudste dierentuin van Nederland: Artis in Amsterdam. Met ongeveer 900 diersoorten is deze zoo een goed begin van je vakantie. Kies na een leuke dag voor een comfortabele B&B in de hoofdstad óf juist voor een overnachting bij Alberti Bed & Bike in Rotterdam. Zo ben je ‘s morgens binnen mum van tijd bij Diergaarde Blijdorp, waar je betovert raakt door het Oceanium en héél dicht bij zwemmende ijsberen en schattige prairiehondjes kunt komen.

Hilvarenbeek

Na een heerlijk ontbijt een B&B in Hilvarenbeek, ben je helemaal klaar voor een dagje Safaripark Beekse Bergen.

B&B’s bij Safaripark Beekse Bergen en Burger’s Zoo
Vervolg je tocht naar Safaripark Beekse Bergen in het Brabantse Hilvarenbeek, waar je op zoek gaat naar the big five: de buffel, leeuw, luipaard, neushoorn en olifant. Daarna is het tijd voor een fijne overnachting Bij Jans BenB. Na een heerlijk ontbijt ga je richting Arnhem, vestingsplaats van Burger’s Zoo. Struin hier rond door indrukwekkende themagebieden als the Bush, Desert en Ocean. Blijf je na deze mooie dag slapen bij B&B Stadsboerderij de Teerplaats of ga je direct door naar een B&B in Apeldoorn?

Dolfijnen

Ga je het Dolfinarium in Harderwijk bezoeken? Boek dan een heerlijk verblijf bij een B&B in Harderwijk!

Overnachten bij de Apenheul en het Dolfinarium
Midden op de Veluwe vind je de Apenheul. Hier leven bijna driehonderd apen, waarvan meer dan de helft losloopt tussen de bezoekers! Berg je spullen goed op in de speciale ‘100% aapvrije tas’ die je kunt lenen in het park. Naderhand niets verloren? Rij dan door de bossen naar B&B Logeren aan de Brink in Harderwijk; een heerlijke verblijfplaats voor je bezoek aan het Dolfinarium. Na een dag vol dolfijnen, zeeleeuwen en spetterplezier heb je nog voldoende tijd om door het historische centrum van de stad te wandelen.

Dierentuin

Combineer AquaZoo Friesland met een overnachting bij Kia Ora Bed and Breakfast in Leeuwarden.

Bed and Breakfast vlakbij Dierenpark Emmen en AquaZoo Friesland
De trip verplaatst zich richting Dierenpark Emmen. Drop eerst je spullen bij B&B De Vossenburcht zodat je op je gemak deze prachtige dierentuin kunt ontdekken. Vergeet vooral de vlindertuin niet! Daarna is het tijd om lekker te slapen en na het ontbijt naar AquaZoo Friesland in Leeuwarden te vertrekken. Ga hier op zeehondensafari en breng een bezoek aan de Canadese Bevers. Na een overnachting bij Kia Ora Bed and Breakfast is de vakantietrip bijna voorbij: over de Afsluitdijk rijd je terug naar het startpunt Amsterdam.

B&B's bij de leukste dierentuinen van Nederland

Ook leuk: een bezoek aan Dierenpark Amersfoort in het midden van het land!

Boek bed en breakfasts bij de leukste dierentuinen van Nederland
Ons land heeft schitterende dierenparken die je beslist moet zien! Maak een leuke trip en boek verschillende bed en breakfasts bij de leukste dierentuinen van Nederland, zodat je alle tijd en rust hebt om samen (met je gezin) te genieten. Via Bedandbreakfast.nl is er altijd wel een B&B in de buurt van het dierenpark waar je terecht kunt. Je boekt direct bij de eigenaar en zonder reserveringskosten! Bekijk alle B&B’s in Nederland>>

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter