Geclassificeerde B&B

Vier de Zomer bij de nieuwste Geclassificeerde B&B’s

Bedandbreakfast.nl; Vier de Zomer bij de nieuwste Geclassificeerde B&B's

Weet je nog niet waar je de zomer gaat doorbrengen? Kies dan voor een heerlijke vakantie bij de nieuwste geclassificeerde B&B’s! Van een luxe gastenverblijf in de Achterhoek, tot een idyllisch gelegen B&B in Zwolle; waar ga jij heen?

Nieuwste Geclassificeerde B&B’s met 5 Tulpen

Wie in de zomervakantie wilt genieten van luxe van de bovenste plank, kan terecht bij één van de nieuwste geclassificeerde B&B’s met 5 Tulpen. Deze accommodaties bieden naast de basisvoorzieningen ook vele extra voorzieningen, services en faciliteiten. Hierdoor kun je rekenen op een verblijf waarbij het aan niets ontbreekt, ervaar het zelf bij de volgende B&B’s:

Nieuwste Geclassificeerde B&B’s met 4 Tulpen

Van de nieuwste geclassificeerde B&B’s zijn er veel accommodaties bekroond met 4 Tulpen. Ze liggen verspreid door het hele land; van Friesland tot Limburg. De B&B’s kenmerken zich door de hoge mate van luxe en comfort, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor een onvergetelijke vakantie in eigen land. Laat je verrassen door het aanbod en reserveer snel je verblijf:

Nieuwste Geclassificeerde B&B’s met 3 Tulpen

De Categorie met 3 Tulpen is weer enkele pareltjes rijker. Wat denk je bijvoorbeeld van een fantastisch verblijf in de natuur, maar toch op steenworp afstand van het centrum Zwolle? Of kies voor een sfeervolle accommodatie op de Veluwe of in Bergen op Zoom. Laat je in de watten leggen bij de nieuwste geclassificeerde B&B’s met 3 Tulpen!

nieuwste geclassificeerde B&B's

B&B’s met Kwaliteitskeurmerk

Naast de nieuwste geclassificeerde B&B’s, vind je in Nederland ook veel B&B’s die al langer in het bezit zijn van een officieel kwaliteitskeurmerk. Alle geclassificeerde B&B’s worden periodiek bezocht en gecontroleerd door een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland. Zo kun je rekenen op een zorgeloze vakantie of een heerlijk weekendje weg.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter