Inspirerende Bestemmingen

Vijf schitterende B&B’s in landelijke stijl

Landelijk

Op Bedandbreakfast.nl zijn veel romantische bed en breakfasts in landelijke stijl te vinden, zoals B&B Slapen op nr. 1.

Bed en breakfasts in landelijke stijl laten zich kenmerken door het gebruik van natuurlijke materialen, rustige kleuren én een romantische touch; een ideale omgeving om samen tot rust te komen! Bedandbreakfast.nl heeft alvast vijf schitterende B&B’s in landelijke stijl geselecteerd, welke kies jij?

Landelijk interieur

Kom tot rust bij B&B Slapen op nr. 1 in Heerde.

Bed en breakfasts in landelijke stijl: Slapen op nr. 1
Geborgenheid, gemoedelijkheid en comfort zijn echte sleutelwoorden bij bed en breakfasts in landelijke stijl. Dat hebben ze bij Slapen op nr. 1 goed begrepen; in deze B&B vind je lekker veel kussens, plaids en comfortabele meubels zodat je jezelf hier direct thuis voelt.  Plof samen neer bij de open haard met een goed glas wijn, meer heb je niet nodig.

Landelijke keuken

Keuken van steigerhout bij B&B De Rozephoeve: robuust en romantisch.

Bed and Breakfast De Rozephoeve
Ben je bang dat bed en breakfasts in landelijke stijl vol staan met allerlei tierelantijnen? Het tegendeel is juist. In veel gevallen is er sprake van een landelijke basis, aangevuld met moderne of industriële accenten. Dit is goed terug te zien in de steigerhouten keuken van Bed and Breakfast De Rozephoeve in Oisterwijk; deze is robuust en romantisch tegelijkertijd. Ideaal voor het bereiden van een intiem diner voor twee.

Riviera Maison

Landelijke zithoek bij B&B Farmhouse De Loksheuvel in Overasselt.

B&B Farmhouse De Loksheuvel
B&B Farmhouse De Loksheuvel is ingericht met meubels en accessoires van het populaire woonmerk Rivièra Maison, dus geheel in landelijke stijl. Liefhebbers van wellness zijn bij deze B&B eveneens aan het juiste adres; je kunt hier heerlijk relaxen in de sauna en whirlpool.

Ariadne at home

Romantische slaapkamer bij B&B Landelijk Logeren in Oude-Tonge.

Bed & Breakfast Landelijk Logeren
B&B Landelijk Logeren doet haar naam eer aan: een lichte bed en breakfast in landelijke stijl. Het appartement heeft maar liefst vijf slaapplaatsen, waarvan drie prachtige bedstedes. Neem dus gerust de kids mee!

Maison

Op en top landelijk: Bed en Breakfast Buitenbeentje in Hoogwout.

Bed en Breakfast Buitenbeentje
Rattan, hout en verschillende tinten wit en taupe maken Bed en Breakfast Buitenbeentje tot een knusse oase van rust. Mocht dat niet genoeg zijn, dan kun je buiten optimaal ontspannen in de jacuzzi of een mooie wandeling maken door de duinen.

Bedsteden

Lekker landelijk: witte bedstedes bij Landelijk Logeren.

Bekijk en boek verschillende bed en breakfasts in landelijke stijl
Ben je toe aan rust of wil je gewoon comfortabel genieten in een schitterende accommodatie? Bekijk dan verschillende bed en breakfasts in landelijke stijl of met een landelijke omgeving op Bedandbreakfast.nl. Op deze website vind je het grootste aanbod van B&B’s in Nederland, dus bijvoorbeeld ook accommodaties met design; er is voor ieder wat wils! Je boekt altijd rechtstreeks bij de eigenaar en zonder reserveringskosten. Bekijk alle B&B’s in Nederland>>

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

2 Reacties

Laat een reactie achter