Geclassificeerde B&B

Weekend of Midweek weg bij nieuwe Gecertificeerde B&B’s

Bedandbreakfast.nl; Weekend of Midweek weg bij nieuwe Gecertificeerde B&B’s

Zin in een weekend of midweek weg in eigen land? Kies dan voor een heerlijk én zorgeloos verblijf bij één van de nieuwste gecertificeerde B&B’s. Van luxe accommodaties met wellness faciliteiten, tot idyllisch gelegen B&B’s in de natuur… Kies snel je favoriet!

Nieuwkomers met 5 Tulpen

Als je weekendje of midweek weg niet compleet is zonder wellness, dan kun je terecht bij diverse nieuwe B&B’s met 5 tulpen. Wat denk je bijvoorbeeld van een gloednieuwe accommodatie mét whirlpool nabij de beroemde Tuinen van Appeltern? Of ga lekker ontspannen in de hottub bij de luxe B&B’s in Veenwouden en Roderwolde. Liefhebbers van de sauna zijn bij een monumentale villa in Almen aan het juiste adres.

Nieuwe Gecertificeerde B&B’s met 4 Tulpen

Relaxen in de privé sauna kan ook bij een stijlvolle B&B met uitzicht op de ruïne van Kasteel Teylingen, deze luxe accommodatie is onlangs geclassificeerd met 4 tulpen. Zowel de lodge als de loft beschikt over een eigen sauna en een grote regendouche. Op zoek naar een unieke vakantieplek met extra veel ruimte? Kies dan voor een idyllisch gelegen huisje op steenworp afstand van rivier de IJssel. Ook deze B&B is pas nog gecertificeerd!

Nieuwe B&B’s met 3 Tulpen

De categorie 3 tulpen is toepasselijk uitgebreid met drie nieuwe accommodaties. Ontdek het Twentse coulisselandschap vanuit een voormalige koeienstal, die de eigenaren hebben omgetoverd tot een prachtige B&B. Of verblijf tijdens een wandelvakantie in Limburg bij een gastvrije accommodatie met whirlpool. Wordt het toch een fietsvakantie op de Veluwe? Ga dan voor een leuk seventies appartement in Ermelo, met het comfort van nu.

Weekend of Midweek weg bij B&B’s met Tulpen

Als je tijdens je vakantie in Nederland zeker wilt zijn van gecontroleerde kwaliteit, dan behoort een verblijf bij gecertificeerde B&B’s tot de beste opties. Deze kleinschalige accommodaties zijn herkenbaar aan de roze tulpen, waarbij het aantal tulpen staat voor de mate van comfort en luxe. Maar of je nu een B&B met 2 óf 5 tulpen reserveert: beide accommodaties voldoen aan de kwaliteitseisen met betrekking tot onder meer veiligheid en hygiëne.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

2 Reacties

    • Bedankt voor je reactie! Op Bedandbreakfast.nl kun je via het menu filteren op B&B’s die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. Of gebruik de volgende link naar het zoekresultaat: http://bit.ly/2tBd8nt

      Als een eigenaar heeft aangevinkt dat minimaal één gastenkamer in de B&B rolstoelvriendelijk is, dan zal deze in het zoekresultaat verschijnen. Wij raden aan om vooraf contact op te nemen met de B&B van je keuze, zodat je zeker weet dat de accommodatie aan jouw wensen voldoet.

Laat een reactie achter