Inspirerende Bestemmingen

Weekendje Weg naar een B&B in Den Haag

Bedandbreakfast.nl; Weekendje Weg bij een B&B in Den Haag

Kijk je uit naar een bruisende stedentrip, maar heb je geen zin om ver te reizen? Blijf dan gewoon dichtbij huis en ga op ontdekkingsreis door de Hofstad. Vanuit een B&B in Den Haag ervaar je hoe leuk en divers deze mooie stad achter de duinen is!

Bezienswaardigheden in de Hofstad

Als je een bezoek breng aan Den Haag, dan kom je ogen en oren tekort… Van Paleis Noordeinde en het historische Binnenhof, tot het meest gefotografeerde gebouw van de stad: het Vredespaleis. Bovendien vind je in de hofstad tal van andere monumentale panden en bezienswaardigheden. Reserveer een B&B in Den Haag, zodat je alle tijd hebt om de stad te ontdekken.

Bed and Breakfast Den Haag

Shopping Paradijs

De Hofstad is een waar paradijs voor shopaholics! Naast de winkels in de Haagse binnenstad, vind je ook volop modeboetiekjes en conceptstores verderop in de stad. Wandel bijvoorbeeld door het Hofkwartier, de Passage en de Denneweg. Je nieuwste aanwinsten drop je tussentijds bij je favoriete B&B in Den Haag, waarna je ’s avonds heerlijk kunt dineren bij de beste restaurants.

B&B in Den Haag: aanraders

Een gastvrij verblijf zorgt ervoor dat je optimaal geniet tijdens je stedentrip. Na een lange dag in de stad is er niets fijner dan te overnachten bij een B&B in Den Haag, waarbij je de volgende ochtend een heerlijk ontbijt kunt verwachten. Of je nu kiest voor een overnachting bij een B&B nabij Paleis Noordeinde of bij een gerestaureerde boerderij uit 1832, bij deze B&B’s zit je zeker goed:

Beste Musea

Een weekendje weg bij een B&B in Den Haag biedt volop mogelijkheden voor liefhebbers van kunst en cultuur. Zo aanschouw je in het Mauritshuis beroemde meesterwerken, waaronder ‘Meisje met de parel’ van Johannes Vermeer. De grootste collectie schilderijen van Piet Mondriaan vind je in het Gemeentemuseum. Zijn de kids mee? Verras hen dan met een bezoek aan Madurodam!

Overnachten aan Zee

Na een fijn verblijf bij een B&B in Den Haag, is het zeker de moeite waard om er enkele dagen aan te plakken in Scheveningen. Met de tram ben je binnen een mum van tijd bij de kust, waar je heerlijk kunt uitwaaien of zonnebaden op het strand. Bewonder de pier, geniet van een lekker drankje bij een Beach club, bezoek een mooie musical in het Circustheater en overnacht tot slot bij een B&B.

Bed and Breakfast Scheveningen

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter