Televisie

Weg in eigen land is hot! Nieuw tv-programma op RTL4

B&B Vliegtuigsuite Teuge

Bijzonder uitstapje in Nederland: overnachten in de luxe B&B Vliegtuigsuite Teuge.

Je hoeft niet weg uit Nederland voor een geweldig uitstapje of heerlijke vakantie. Steeds meer Nederlanders ontdekken dat er veel in eigen land te beleven valt. Perfect te combineren met een ontspannen verblijf in een bed en breakfast. RTL4 speelt hierop in met een nieuw tv-programma: ‘Lekker weg in eigen land’.

Weekendjes weg en dagjes uit

Het programma wil de kijker inspireren om Nederland te gaan ontdekken. RTL zendt het vanaf 7 april wekelijks uit op zondagochtend rond 11.00 uur. Iedere week komen bijzondere toeristische plekken en activiteiten in Nederland aan bod. Zoals een stadswandeling, fietsroute, een bijzonder gebouw, museum, attractie, accommodatie of een niet te missen streekgerecht. Kortom: een tv-gids voor alle dagjes uit en weekendjes weg in eigen land.

Overnachten in bed en breakfast
Ben je door het programma geïnspireerd om erop uit te gaan? Maak er een lang weekend of minivakantie van door een overnachting in een bed and breakfast bij te boeken. Overal in Nederland zijn bijzondere bed & breakfasts om in te verblijven. Je boekt ze zonder reserveringskosten via dé B&B-site van Nederland: Bedandbreakfast.nl

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter