Inspirerende Bestemmingen

Wegwezen winter, vier de lente in een B&B!

Bed and breakfast in de Betuwe

Bed & Breakfast De Koekebekke in Driel is in het voorjaar omringd door bloemen.

Het is voorjaar, de mooiste tijd om erop uit te gaan in eigen land. Waar je ook heen gaat, op Bedandbreakfast.nl vind je overal in Nederland een bijzondere B&B voor de ultieme lente-beleving. Wij zetten de leukste bed & breakfast-uitjes alvast voor jou op een rij. Laat het lentezonnetje nu maar komen!

Lentegevoel in de Keukenhof
Ervaar de lente optimaal in de Keukenhof en droom ‘s nachts over alle bloemenpracht in een bed & breakfast in Lisse, Hillegom of elders in de Bollenstreek. Of geniet in de Betuwe van de schitterende bloesems in de boomgaarden. De ontluikende, uitgestrekte bosgebieden in Gelderland en Overijssel zijn ook prachtig in het voorjaar.

B&B op de Wadden
Wil je de winter van je afschudden met een voorjaarsbriesje in je rug, boek dan een B&B op de Waddeneilanden. Er zijn bijvoorbeeld leuke B&B’s op Terschelling, Texel, Schiermonnikoog, Vlieland of Ameland.

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter