Geclassificeerde B&B

Winactie: vind de tulpen en overnacht bij één van de beste B&B’s van 2015

Nederlandse Bed en Breakfast Classificatie

De eerlijke vinder wint een overnachting bij één van de Beste B&B’s van 2015!

De nominaties voor het ‘Beste Bed en Breakfast van Nederland 2015’ zijn bekend en dat vieren we met een spannende Facebook-actie. Op vrijdag 8 mei 2015 om 13.00 uur leggen we ergens in Nederland een bosje roze tulpen neer. Als jij het bosje als eerst vindt, win je een gratis overnachting in één van de genomineerde B&B’s!

Facebook-actie
Bedandbreakfast.nl biedt als enige website het volledige aanbod van geclassificeerde accommodaties uit de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie, je kunt deze geclassificeerde B&B’s herkennen aan de roze tulpen bij de vermeldingen. We laten je graag kennis maken met de gecontroleerde kwaliteit die deze B&B’s bieden en daar hoef je maar één ding voor te doen: zoek via onze Facebookpagina naar het bosje met vijf tulpen dat ergens in Nederland is verstopt.

Gratis overnachting voor 2 personen
Ben jij de eerlijke vinder? Dan win je een overnachting voor twee personen bij één van de drie B&B’s, die genomineerd is voor de titel ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2015’. Je mag zelf kiezen bij welke genomineerde B&B uit de 5-tulpencategorie je gaat overnachten. Maar je kunt er ook voor kiezen om je geluk te delen…

Facebook actie

Houd zelf 5 tulpen en kies een genomineerde B&B uit de 5-tulpencategorie, óf verdeel de tulpen en kies B&B’s uit verschillende tulpencategorieën.

Deel je B&B-prijs met familie of vrienden
Gun jij als eerlijke vinder bijvoorbeeld ook je moeder een overnachting voor twee personen in een geclassificeerd bed & breakfast, dan is dat geen probleem! Naast de nominaties uit de 5-tulpencategorie, zijn er namelijk ook genomineerde B&B’s uit de kwaliteitscategorieën 1 tot en met 4 tulpen. Verdeel het gevonden bosje met vijf tulpen tussen je moeder en jezelf. Het aantal tulpen dat per persoon overblijft, staat gelijk aan de tulpencategorie met genomineerde B&B’s waaruit jullie een accommodatie mogen kiezen.

Voorbeeld: Je houdt zelf drie tulpen en je geeft je moeder twee tulpen. In dat geval win jijzelf een overnachting voor twee personen in een genomineerde B&B uit de 3-tulpencategorie, je moeder wint een overnachting voor twee personen in een genomineerd bed en breakfast uit de 2-tulpencategorie.

Over de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie
De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie maakt de kwaliteit van bed & breakfasts in Nederland inzichtelijk. Aangesloten B&B’s worden beoordeeld op kwaliteiten als veiligheid, comfort en hygiëne. Na controle door een mystery guest krijgen de accommodaties 1 tot en met 5 tulpen toegekend. Het classificatiesysteem wordt ontwikkeld en uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland. Ieder jaar maakt de stichting in de vijf tulpencategorieën de beste B&B’s bekend. De winnaar wordt bepaald op basis van objectieve classificatienormen en gastenbeoordelingen op Bedandbreakfast.nl.

Stichting Bed en Breakfast Nederland

Wie weet staat vrijdag jouw naam op deze cheque…

Doe mee en win!
Op onze Facebookpagina posten wij vrijdag 8 mei diverse hints over de locatie waar het bosje met vijf tulpen ligt. Lees de actievoorwaarden, kijk goed of je iets herkenbaars ziet, like de posts en ga snel op zoek naar die tulpen! Op de betreffende locatie word je opgewacht en kun je een keuze maken uit alle genomineerde B&B’s. Check snel onze Facebookpagina en doe mee>>

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter