Zakelijke B&B

Zakelijke bed en breakfasts met vergaderruimte

buitenwerkplaats_werkruimte

De ‘Studiezaal’, een grote overlegruimte van Bed and Breakfast Buitenwerkplaats Amsterdam in De Rijp.

Vergaderen in een intieme sfeer, dat kan perfect bij een bed & breakfast met vergaderruimte. Steeds meer B&B’s bieden compleet uitgeruste, sfeervolle vergaderkamers. Ideaal voor een dagje out of the box brainstormen met je collega’s. We hebben een aantal mooie B&B’s met vergaderzaal op een rij gezet. 

vergaderruimte_erve_fakkert

In de vergaderruimte van Bed & Breakfast Erve Fakkert kun je tot 16 personen terecht.

Bed and Breakfast Erve Fakkert in Rossum
Naast zeven luxe gastenkamers biedt 4-tulpen B&B Erve Fakkert in Rossum een inspirerende vergaderruimte. Het bed & breakfast is gelegen in een groene omgeving dus je kunt er tussen de besprekingen door heerlijk naar buiten gaan om de benen te strekken. Bij reservering vanaf zeven personen beschik je over de gehele accommodatie.

BB_Vergaderruimte_rode_huis

De Vergaderkamer van Bed en Breakfast Het Rode Huis in Leiden.

B&B Het Rode Huis in Leiden
De ‘Vergaderkamer’ van B&B Het Rode Huis in Leiden bestaat uit een vergaderruimte en een bespreekkamer. Je kunt ook de tuin gebruiken voor je vergadering of training.

bed_breakfast_vergaderruimte

Sfeervolle, compleet uitgeruste vergaderzaal van Bed & Breakfast Erfgoed Bossem in Lattrop.

Bed and Breakfast Erfgoed Bossem in Lattrop
De vergaderruimte van B&B Erfgoed Bossem in Lattrop is het perfecte decor voor een inspirerende training, brainstormsessie of workshop. De Twentse natuur nodigt uit tot een stevige lunchwandeling om je hoofd leeg te maken. Bij terugkomst borrelen de frisse ideeën vanzelf op.

werkplek_buitenwerkplaats_amsterdam

De ‘Hoekkamer’, een van de aantrekkelijke werkruimtes van B&B Buitenwerkplaats Amsterdam in De Rijp.

Buitenwerkplaats Amsterdam
B&B Buitenwerkplaats Amsterdam is een sfeervol verbouwde stolpboerderij met mooie werkruimtes. Uitkijkend over het weidelandschap bedenk en maak je de prachtigste dingen, in alle rust. Er zijn zes slaapkamers en drie werkruimtes: de ‘Studiezaal’ met panoramisch uitzicht op de horizon, de ‘Vergaderruimte’ en de ‘Hoekkamer’.

Ulvenhart vergaderen bed and breakfast

Bijzonder vergaderen in accommodatie De Jager bij Bed and Breakfast Ulvenhart in Ulvenhout.

B&B Ulvenhart in Ulvenhout
Bed and Breakfast Ulvenhart in Ulvenhout, nabij Breda, is een prachtig landgoed in een bosrijke omgeving. De gerestaureerde panden ademen een rustiek-moderne sfeer, terwijl de grote ramen zorgen voor een connectie met de groene omgeving. Kies voor een informele brainstormsessie in een cirkel van zitzakken of een training in een van de flexibele accommodaties.

vergaderruimte_Molen22

Vergaderruimte van Bed and Breakfast Molen22 in Mijnsheerenland.

Bed and Breakfast Molen22 in Mijnsheerenland
Vergaderen in huiselijke sfeer, dat kan bij 5-tulpen bed en breakfast Molen22 in Mijnsheerenland. De vergaderruimte is ingericht in de woonkamer van een 19e-eeuwse molenaarswoning. Naast de grote vergadertafel met tv-scherm staat een ruime zithoek met comfortabele banken. Ideaal om met collega’s na afloop te proosten op de geboekte resultaten!

peerenboom_vergaderruimte_bed_breakfast

De ‘Boardroom’ van B&B Onder den Peerenboom met beamer, flipover en whiteboards.

B&B Onder den Peerenboom in Benschop
Bed and breakfast Onder den Peerenboom (5 tulpen) biedt rust nabij de drukte van Utrecht. In de monumentale boerderij is een boardroom ingericht, compleet met HD-beamer, flipover en zes whiteboards. Hier kun je in alle rust, beslotenheid en comfort vergaderen, workshops houden of trainingen geven. Voor logees zijn er ruime gastenkamers met uitzicht op de boomgaardtuin.

Meer zakelijke B&B’s
Of je nu dichtbij of op afstand van je bedrijf wilt vergaderen, er is altijd wel een geschikte B&B in de buurt die aan je wensen tegemoetkomt. Gebruik op Bedandbreakfast.nl zoekwoorden zoals ‘zakelijk‘ en ‘vergaderen‘ of bekijk het aanbod van zakelijke bed & breakfasts met vergaderruimte.

Over de auteur

Avatar

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter