Buitenlandse B&B's

Zimmer frei! Bed & breakfast in Duitsland

B&B in Duitsland

Bed & Breakfast Gästehaus Obsthof in Gottenheim in het Zwarte Woud.

Wandelen, fietsen en varen in het Zwarte Woud, uitgaan en cultuur snuiven in Berlijn of culinair genieten in Keulen: aan recreatieve mogelijkheden geen gebrek in Duitsland! Je kunt er overal overnachten in B&B’s, pensions en Privatzimmer.

Zimmer frei of Gasthof
Of je nu een ‘zimmer frei’ zoekt in de Alpen, een romantisch pension voor je stedentrip of een sprookjesachtig kasteel in het Zwarte Woud, er is altijd wel een geschikt B&B te vinden op Bedandbreakfast.eu. Zoals Bed & Breakfast Gästehaus Obsthof in Gottenheim, een schilderachtig pension met uitzicht op het Zwarte Woud.

Veel bed en breakfasts in Duitsland zijn geschikt voor kinderen. Ook huisdieren zijn vaak welkom. Bekijk meer dan 4.600 bed & breakfasts in Duitsland op Bedandbreakfast.eu >>

Over de auteur

Avatar

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

Laat een reactie achter