Geclassificeerde B&B

‘Zoek de tulpen’ actie gewonnen door Marie-Louise van Dun

'Zoek de tulpen' actie
Wie vindt als eerste het bosje tulpen? Dat was vrijdag 8 mei de grote vraag. De tulpen konden overal wel liggen, maar hints op onze Facebook-pagina wezen al snel in de richting van Den Bosch. Bovenop het hek naast de Sint-Janskathedraal lagen de tulpen te wachten op de eerlijke vinder.

Sprintje
Marie-Louise van Dun uit Helvoirt was vrijdag aan het werk in Vught vlakbij Den Bosch. Toen zij de aanwijzingen op Facebook zag, besloot ze het erop te wagen. Ze reed naar Den Bosch, trok een sprintje en bemachtigde als eerste het bosje tulpen.


Gratis overnachting
Als winnares mocht Marie-Louise zelf kiezen bij welke B&B(‘s), genomineerd in de verkiezing ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2015’, ze gratis gaat overnachten.

Zij gaat genieten van een heerlijke overnachting bij B&B Rietveld Cottage in Hazerswoude-Dorp (Nominatie Beste B&B 2015 klasse 4 tulpen) en B&B Hotel De Vlinder in Nijmegen (Nominatie Beste B&B 2015 klasse 1 tulp). Marie-Louise, gefeliciteerd met je prijs en veel plezier toegewenst!

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter