Inspirerende Bestemmingen

Zomerinspiratie voor je vakantie in Nederland

Bedandbreakfast.nl; Zomerinspiratie voor je vakantie in Nederland

Breng jij de zomer het liefst door in eigen land? Lees dan snel verder voor de beste tips! Van unieke B&B’s met zwembad, leuke zomerse evenementen tot de populairste stranden: er is hier genoeg te beleven. Met onze tips word je vakantie in Nederland onvergetelijk!

B&B’s met Zwembad

Ga voor een verkoelende duik in het zwembad of in de zwemvijver op een warme zomerdag. Verwen jezelf en overnacht tijdens je vakantie in Nederland bij een gastvrije B&B met zwembad. In de ochtend start je met een heerlijk ontbijt, waarna je kunt genieten van de zon aan de rand van het zwembad voor het ultieme vakantiegevoel. Ontdek snel de mooiste B&B’s, waar je kunt rekenen op een spetterende zomervakantie!

Zomerse Evenementen

Tijdens je vakantie in Nederland vinden er ‘s zomers veel leuke evenementen plaats. Plan bijvoorbeeld een bezoek aan Pride Amsterdam of dwaal rond over de Tilburgse Kermis, de grootste kermis van de Benelux. In Maastricht geniet je van André Rieu’s zomeravondconcerten op het Vrijthof, het meest romantische plein van Nederland. Andere aanraders: de Nijmeegse Vierdaagse – ‘s werelds grootste wandelevenement – of het kleurrijke Zomercarnaval in Rotterdam.

Goedkoop op vakantie in Nederland

Wil je goedkoop op vakantie in Nederland en overnachten bij een bijzondere B&B? Laat je dan verrassen door het uitgebreide aanbod van B&B’s. Ga je goedkoop op vakantie, dan kun je dit combineren met leuke andere uitjes. Ideaal dus! In heel Nederland vind je betaalbare en unieke B&B’s. Wat dacht je van een leuke pipowagen, een trekkershut of een voormalige hooiberg? Kies je favoriete accommodatie en maak er een fantastische zomervakantie van:

Populaire Stranden in Nederland

Breng je vakantie in Nederland door aan de kust. Met meer dan 450 kilometer aan kustlijn, zijn er genoeg opties! Verblijf bijvoorbeeld in de populaire kustplaats Scheveningen of bezoek Vlissingen en Domburg in Zeeland. Uiteraard mogen de stranden van de Wadden niet ontbreken in dit lijstje: Texel heeft fantastische stranden. Ook het strand van Noordwijk aan Zee is een bezoek waard, omgeven door prachtige duinen.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Maaike Theuws

Houdt ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken en doet dit het liefst op een persoonlijke manier. Kiest daarom vaak voor een kleinschalige B&B voor een unieke ervaring.

Laat een reactie achter