Inspirerende Bestemmingen

Zomertip: bed en breakfasts bij de top 10 attracties van Nederland

De Groene Gids van Michelin biedt voldoende inspiratie om deze zomer op pad te gaan in eigen land… Maak er een fantastische vakantie van en boek de leukste bed en breakfasts bij de top 10 attracties van Nederland! Weet jij al wat het gaat worden?

Groene Gids Michelin

Amsterdam is koploper in de lijst met top 10 attracties van Nederland. Boek een B&B of je eigen appartement aan de Herengracht zodat niets hoeft te missen.

Bed and breakfasts bij populaire Nederlandse steden
In de Groene Gids van Michelin vind je het complete overzicht van toeristische attracties wereldwijd. De top 10 van Nederland bestaat veelal uit steden, met als koploper onze hoofdstad Amsterdam. Dat is ook niet vreemd met het alle bezienswaardigheden die je hier aantreft. Verder zijn de steden Rotterdam, Utrecht, Maastricht en het pittoreske dorp Kinderdijk ook te vinden in de top 10. Ga op onderzoek uit en ervaar zelf wat deze plaatsen zo bijzonder maakt. Tussentijds verblijf je natuurlijk bij de meest knusse of luxe B&B’s zodat je alle tijd hebt om volop te genieten!

Werelderfgoed

Ook de Waddeneilanden worden getipt als topattractie! Ontdek het bijvoorbeeld vanuit Bed & Breakfast Texel Elements.

Bed en breakfasts bij Nederlandse attracties
Wissel je citytrips af met een bezoek aan de overige topattracties die ons land rijk is; zo is een ontdekkingstocht door Nationaal Park de Hoge Veluwe goed te combineren met een overnachting bij B&B Corduif en een bezoek aan Museum Paleis het Loo. Verder tipt de Groene Gids van Michelin de Keukenhof, de Deltawerken en de Waddeneilanden; dat wordt dus  hoppen! Start op Texel bijvoorbeeld bij B&B Texel Elements en eindig je reis bij Pension Westerburen op Schiermonnikoog. Je B&B-gastheer- of gastvrouw geeft graag tips over de omgeving, zodat je op de mooiste plekken terecht komt.

Neeltje Jans

Neem alle tijd om de Deltawerken eens goed te bewonderen en blijf slapen in een nabijgelegen bed and breakfast.

Boek bed en breakfasts bij de top 10 attracties van Nederland
Bezoek deze zomer de leukste attracties van ons land en blijf overnachten in nabijgelegen B&B’s. Dit is dé manier om Nederland van een andere kant te leren kennen, je logeert immers bij echte ‘locals’ die je nog veel meer kunnen vertellen over de streek of stad die je bezoekt. Dat klinkt goed, toch? Boek direct bed en breakfasts bij de top 10 attracties van Nederland, zonder reserveringskosten. Bekijk alle B&B’s in Nederland>>

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter