B&B Boerderij

Zomervakantie bij de boer: boek een bed en breakfast op de boerderij

Verblijf deze zomervakantie bij de boer, boek een bed en breakfast op de boerderij! Knuffelen met koeien, de kippen eten geven of de geitjes aaien; diverse boerderijen bieden boerenkamers of appartementen met ontbijt aan, zodat je het boerenleven zelf kunt ervaren.

Boerenvakantie

Kom tot rust tijdens een boerderijvakantie bij B&B Erfgoed Bossem.

Vakantie bij de boer in een bed and breakfast op het platteland
Wie op zoek is naar een echte boerderijvakantie kan goed terecht bij een B&B op actieve boerenbedrijven, bij deze boerderijen krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Logeer bijvoorbeeld bij Erfgoed Bossem in een moderne boerenkamer en bezoek de Brandrode Runderen in de weide. Leuk voor de kids: skelteren of meerijden op de tractor bij B&B De Aarnink, terwijl de volwassenen kennismaken met de rest van het melkveebedrijf.

Boerenvakantie

Geniet van een heerlijk ontbijt vol met boerenproducten uit het Vechtdal bij B&B Erve ‘t Hacht.

Slapen op de boerderij, inclusief een heerlijk ontbijt
Een groot pluspunt van een B&B op de boerderij is het geweldige ontbijt met verse producten die direct van het erf komen, of ter plaatse zijn gemaakt. Van de scharreleieren bij Bed & Breakfast Lamkuma tot de zelfgemaakte yoghurt bij Boerderij Eben Haezer. En wat denk je van de appels en peren uit de boomgaard bij BoerderijBioBed? Er is maar één manier om erachter te komen: zelf proeven op de B&B-boerderij!

Vakantie op de boerderij

Gastenboerderij De Ziel is een woonboerderij waar diverse boerderijdieren rondlopen; leuk voor het hele gezin!

Bed en breakfast in een woonboerderij met boerderijdieren
Een bed en breakfast in een woonboerderij met boerderijdieren is een ideale verblijfsplaats voor het hele gezin. Zo geniet je bij Buitenplaats Natuurlijk Goed in een stijlvolle ambiance, terwijl de kinderen zich vermaken met de boerderijdieren. Maar ook bij Gastenboerderij de Ziel en Bed & Breakfast Droomgaerd kunnen de kids zich uitleven bij de geiten, kippen, konijnen en varkentjes.

zomervakantie bij de boer

Bij Ezelboerderij ‘t Jaegershoes in Belfeld lopen ruim 30 ezels rond, plus een aantal paarden, schapen en kippen.

Zomervakantie bij de boer: boek een bed en breakfast op de boerderij
Beleef de tijd van je leven en verblijf deze zomervakantie bij de boer, boek een bed en breakfast op de boerderij. Of ga je liever voor mooie woonboerderijen met boerderijdieren? Wat het ook gaat worden; via Bedandbreakfast.nl reserveer je direct bij de eigenaar en zonder reserveringskosten. Maak er een mooie boerenzomer van! Direct naar alle B&B’s op actieve boerenbedrijven >> of bekijk alle woonboerderijen met boerderijdieren >>

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter