Drie nominaties Beste Bed & Breakfast van Nederland 2012


Eindhoven, 29 augustus 2012 – Drie bed & breakfasts zijn genomineerd voor de titel van Beste Bed & Breakfast van Nederland 2012. Het gaat om Résidence La Vie en Rose in het Limburgse dorp Lottum, Bed & Breakfast Hamshorst in De Lutte in Overijssel en B&B Buinerstee in het Drentse plaatsje Buinerveen. Stichting Bed & Breakfast Nederland maakt de winnaar bekend op dinsdag 25 september.

De drie kanshebbers behaalden dit jaar de meeste punten in de 5 tulpen-categorie, de hoogste kwaliteitsklasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De B&B’s bieden topkwaliteit op het gebied van faciliteiten, service, veiligheid en hygiëne. Bovendien scoren ze in de gastenreviews op www.bedandbreakfast.nl, hoger dan een 9 dankzij een uitmuntende gastvrijheid, inrichting en sfeer.

Bij Résidence La Vie en Rose hebben gasten een luxe suite en een groot buitenterras met buitenzwembad tot hun beschikking. Bij B&B Buinerstee verblijf je in een luxe appartement, met op het erf een buitenkeuken en een zwemvijver. De Hamshorst is een ecologisch ontworpen bed & breakfast met drie gastenkamers en een houtgestookte Finse buitensauna.

Goede prijskwaliteitverhouding
“Ieder bed & breakfast is uniek en dat maakt je verblijf een beleving op zich”, verklaart Hanny Hoedemaker, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland. “Alle geclassificeerde B&B’s zijn goed uitgerust voor de gast die waarde hecht aan luxe, comfort en persoonlijke aandacht. Bovendien is de verhouding tussen prijs en kwaliteit zeer goed, zoals de genomineerde accommodaties laten zien.”

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie
De jaarlijkse verkiezing van het ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland’ is een initiatief van Stichting Bed & Breakfast Nederland. Deze organisatie ontwikkelt en verzorgt de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Alle B&B’s die bij het classificatiesysteem zijn aangesloten, worden bezocht door mystery guests en beoordeeld aan de hand van meetbare kwaliteitsnormen. De kwaliteit wordt weergegeven door middel van 1 tot en met 5 tulpen. Op 25 september worden ook de beste bed & breakfasts in de kwaliteitscategoriën van 1 tot en met 4 tulpen bekendgemaakt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.