Over onsLiefde voor bed & breakfast

Een bed and breakfast is de leukste manier om een bestemming te leren kennen, vinden wij. Daarom willen we het voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken om een bed & breakfast te vinden en te boeken. Op Bedandbreakfast.nl brengen we B&B-eigenaren en bezoekers met elkaar in contact. Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu; dé B&B Specialist Wereldwijd met 3,5 miljoen kamers en appartementen. Bedandbreakfast.nl is opgericht in 1999 door Hanny Arens. Onder haar enthousiaste leiding groeide de website in korte tijd uit tot het grootste B&B-platform van Nederland. Achter Bedandbreakfast.nl staat een dynamisch team van online marketing- en IT-specialisten. Onze focus? Een website die uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid met een kwalitatief hoogstaand bed en breakfast-aanbod. We zoeken dagelijks naar bijzondere accommodaties om het aanbod nog completer te maken. En we doen er alles aan om te zorgen dat jij eenvoudig en snel je ideale B&B kunt boeken, waar je ook naartoe gaat. Het is elke keer weer een feest om naar een bed and breakfast te gaan. En dat willen we aan iedereen laten zien. Op Bedandbreakfast.nl staan de mooiste B&B-adressen, op de meest bijzondere locaties. Niet alleen in de steden maar ook op het platteland. Of je nu houdt van levendigheid of liever de rust opzoekt, je vindt op Bedandbreakfast.nl altijd de bed & breakfast die je zoekt. Wat dacht je van een stadsappartement, een authentieke hoeve of B&B in een monumentaal pand? Of zou je wel eens een keer willen overnachten in een molen? Wat je wensen ook zijn, er is altijd wel een bed & breakfast te vinden dat bij je past. Op Bedandbreakfast.nl kun je makkelijk zoeken in het brede aanbod. Gewoon vanachter je computer of onderweg op je mobiel of tablet. Er zijn bed and breakfasts in alle categorieën, van eenvoudig tot zeer luxe. Zoek en vergelijk B&B's op basis van tienduizenden reviews van gasten. Met behulp van de zoekfilters vind je snel de bed & breakfast die past bij je wensen. Dus zeg het maar: waar wil je heen?

Het TeamDe mensen achter Bedandbreakfast.nl

“Trots op B&B-eigenaren en ons team, dankbaar voor gasten!”
Hanny Arens
Oprichtster Bedandbreakfast.nl
Life is better in a B&B!
Rianne van de Pas
Marketing
“Geen probleem of er is een slimme oplossing voor.”
Peter van Valderen
Technisch Architect
“Ik was het niet.”
Camilo Sperberg
Backend Developer
“Onze inspiratiebron? B&B-eigenaren en bezoekers!”
Kristin Waale
Manager Marketing & Operations
“Verhalen zijn er om te delen.”
Josjah Thalen
Web Editor
“Geen zee te diep, geen berg te hoog.”
Kirsten Everstijn
Marketingstrateeg
“Iedere dag op zoek naar de leukste adressen voor jou.”
Inge Daniëls
Manager Webcare
“Een puzzel vraagt stukken logisch samen te voegen. Het test vernuft of kennis.”
Jos Leenen
Quality Assurance
“Ieder bed & breakfast heeft een eigen verhaal.”
Monique Westerdijk
Finance
“Een tevreden eigenaar of gast, daar krijg ik energie van.”
Daan Brands
Webcare
“B&B’s vinden voor een memorabele beleving: ik help graag mee.”
Mark Verhoeven
Manager IT
“Geen mooiere reis dan de Customer Journey.”
Peter Kuijpers
Senior Online Marketing
“Waar iedereen rechtsaf gaat, gaan wij linksaf.”
Nick Stakenburg
Frontend Developer
“Teamwork makes the dream work”
Ruud van Buul
Backend Developer
“De mooiste tijd beleef je bij een B&B”
Evi Heijmans
Webcare
“Marketing is all in the mind”
Lizzy Scheltus
Online Marketing
“Gastvrijheid is… een B&B”
Silvia Malatesta
Web Editor (IT)
“Live like a local in a B&B”
Elena Ribal Ruiz
Web Editor (ES)
“De klik maken met klanten en collega's.”
Maaike Theuws
Webcare

VacaturesWerken bij Bedandbreakfast.nl

De grootste Bed & Breakfast website van Nederland bouw je niet alleen. Daarom zijn we altijd op zoek naar enthousiaste professionals die ons team kunnen komen versterken. Ben jij een uitblinker in webcare, online marketing of webdeveloping, kijk dan bij onze vacatures!

Vacatures
Vacatures

Registreer

Registreer je B&BJouw bed en breakfast op Bedandbreakfast.nl

Wil je goed vindbaar zijn op internet en veel gasten ontvangen? Registreer je bed en breakfast dan snel op Bedandbreakfast.nl. Het kost maar een paar minuten van je tijd. En je bed & breakfast is direct zichtbaar voor honderdduizenden unieke bezoekers per maand. Zorg dat je B&B niet ontbreekt op de grootste B&B-website van Nederland, meld je vandaag nog aan!

Registreer

"Het reserveringssysteem zit geweldig goed in elkaar. Eén klik en een reservering is definitief. Heel makkelijk. Het reserveringssysteem staat ook op mijn eigen website en dat werkt goed."
Yvonne WiggersWiggers' Bed & Breakfast, Hengelo
"Wij ontvangen heel veel leuke, vriendelijke gasten via Bedandbreakfast.nl. We hebben echt een wereldwijd bereik dankzij deze website."
Katja ToetB&B Pax Tibi, Reeuwijk
“Vanaf de start van onze B&B werken wij met veel plezier samen met Bedandbreakfast.nl. Het is een transparante organisatie die graag met je meedenkt. Via een mooie en praktische website kunnen gasten gemakkelijk boeken en vragen stellen.”
Saskia Hop-KoterisB&B Logeren aan de Brink, Harderwijk