Over Bedandbreakfast.nl

In het kortGrootste B&B-aanbod

Bedandbreakfast.nl is hét platform voor wie een bed & breakfast in Nederland zoekt. Het is de grootste B&B-site van Nederland met maar liefst 22335 kamers en appartementen. De website ontvangt jaarlijks miljoenen wereldwijde bezoekers. Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu, 's werelds grootste B&B-website met meer dan 1,8 miljoen kamers en appartementen wereldwijd. Bedandbreakfast.nl wordt beheerd door Bed & Breakfast Europe B.V. in Eindhoven.

Bed & breakfast promotie

Bedandbreakfast.nl is in 1999 opgericht door Hanny Arens met het doel om bed & breakfasts in Nederland beter vindbaar te maken. Eigenaren kunnen hun accommodaties op de website presenteren en bezoekers kunnen de B&B's eenvoudig vergelijken en reserveren. Bedandbreakfast.nl heeft topposities in zoekmachines als Google en geniet een grote naamsbekendheid. Voor B&B-eigenaren in Nederland is Bedandbreakfast.nl het belangrijkste promotiekanaal.

"Bedandbreakfast.nl is hét instrument waarmee mensen gaan zoeken als ze een bed & breakfast nodig hebben."

Yvonne Mulder, eigenaresse B&B Roosenburg in Schoonhoven, Nederland.

B&B startersgids

Bedandbreakfast.nl is uitgever van de populaire startersgids 'Handboek Bed & Breakfast'. Deze publicatie helpt jaarlijks honderden startende bed and breakfast-ondernemers op weg met actuele marktcijfers, informatie over B&B-wetgeving en marketingtips. Daarnaast geven we advies aan gemeenten en ondersteunen we hen bij het vormgeven van het lokale bed en breakfast-beleid. Hiervoor hebben we de Beleidsnotitie Bed & Breakfast ontwikkeld, die je gratis kunt downloaden via onze downloadpagina. Ook voor de media is Bedandbreakfast.nl het vaste aanspreekpunt als het om bed & breakfasts gaat.

Blog en nieuwsbrief

De leukste vakantie-ideeën en bed & breakfast-tips vind je op onze blog en in onze nieuwsbrief. Op Facebook en Twitter delen we dagelijks de mooiste bed & breakfasts. Daarnaast beheren we een blog voor B&B-eigenaren met actualiteiten uit de B&B-markt, marketingtips en de laatste inzichten op het gebied van bedrijfsvoering. Voor beginnende B&B-eigenaren hebben we een startersnieuwsbrief vol praktijktips en we brengen B&B-eigenaren met elkaar in contact in onze discussiegroep op LinkedIn.

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

Bedandbreakfast.nl is de enige accommodatiewebsite met een aanbod van geclassificeerde bed and breakfasts. Deze B&B's zijn gecontroleerd door een mystery guest en voorzien van een officieel kwaliteitskeurmerk door Stichting Bed & Breakfast Nederland. Je kunt de B&B's herkennen aan de roze tulpen bij de vermeldingen. Een bed & breakfast kan 1 tot 5 tulpen hebben, van eenvoudig tot zeer luxe. Alle geclassificeerde bed & breakfasts voldoen aan de minimum kwaliteitsnormen die bij hun kwaliteitsklasse horen. Bekijk alle geclassificeerde B&B's op Bedandbreakfastclassificatie.nl.

Duurzaam toerisme

Steeds meer reizigers hechten belang aan duurzaam toerisme en kiezen voor een bed & breakfast. B&B's zijn niet belastend voor milieu, mens, natuur en cultuur. Ze worden meestal gerealiseerd in bestaande woningen waardoor nieuwbouw niet nodig is. De eigenaar hoeft geen grote ingrepen te doen om een beleving te creëren: overnachten in een bed en breakfast is een beleving op zich. Dankzij hun duurzame karakter zijn bed and breakfasts ook aantrekkelijk voor bedrijven. Eén op de drie B&B-gasten is een zakelijke reiziger. Voor hen is het aangenaam 'thuiskomen' in een bed en breakfast na een lange dag in een congreszaal of een meeting.

Wil je de charme van een bed & breakfast zelf eens ervaren? Kijk op Bedandbreakfast.nl en laat je verrassen door de grote variatie aan accommodaties. Gebruik de zoekopties voor een snelle selectie van B&B's. Wat je wensen ook zijn, op Bedandbreakfast.nl vind je snel jouw droomlocatie voor een onvergetelijk verblijf.

Vermeld je B&B op Bedandbreakfast.nl »
Vermeld je B&B op Bedandbreakfast.eu »