Over Bedandbreakfast.nl

Over Bedandbreakfast.nlGrootste aanbod

Bedandbreakfast.nl is de grootste Bed & Breakfast site van Nederland met maar liefst 22425 kamers en appartementen in 6788 bed and breakfasts (B&B’s). Bedandbreakfast.nl biedt je een compleet aanbod van kleinschalige accommodaties in alle categorieën van eenvoudig tot zeer luxe en vormt daarmee het grootste online aanbod van informatie over bed en breakfast in Nederland. De informatie is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Nederlands. De database bevat gedetailleerde informatie over de B&B’s met ruim 468609 foto's! Op deze website kun je eenvoudig zoeken en bed and breakfasts met elkaar vergelijken. Via een gedetailleerde overzichtskaart kun je gemakkelijk zoeken naar een bed en breakfast in een land, regio of plaats. Na het invullen van het online formulier gaat je reserveringsaanvraag direct naar de B&B van je keuze. Bedandbreakfast.nl is een website van Bed & Breakfast Europe B.V (Bedandbreakfast.eu).

B&B eigenaren

Bedandbreakfast.nl vervult een promotionele rol voor bed en breakfast eigenaren in Nederland. Bedandbreakfast.nl heeft met haar activiteiten een wereldwijd bereik en onderhoudt contacten met diverse marktpartijen, zoals overheden, bed and breakfast organisaties, strategische marketing partners, de internationale media en duizenden B&B eigenaren. Bedandbreakfast.nl is een actieve deelnemer aan vakantiebeurzen en wordt regelmatig gevraagd voor lokale, regionale en (inter)nationale bijeenkomsten.

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

De kwaliteit van de bed en breakfasts wordt aangeduid met één tot vijf tulpen. De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie wordt uitgevoerd door de Stichting Bed & Breakfast Nederland. Door een normenlijst op het internet in te vullen, worden deelnemers in een van de vijf categorieën ingedeeld. Deze classificatie is voorlopig, totdat één van de negentig onafhankelijke mystery guests de bed and breakfast heeft bezocht. Dan pas wordt de classificatie definitief. De Stichting Bed & Breakfast Nederland onderhoudt de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie, voert kwaliteitscontroles uit en certificeert B&B’s. Daarnaast prikkelt zij de accommodaties tot kwaliteitsverbetering in het belang van de B&B’s en de sector zelf. Dit doet zij door middel van kwaliteitsprojecten, het bevorderen van scholing en het stimuleren van onderlinge samenwerking. Kijk voor meer informatie op www.bedandbreakfastclassificatie.nl

Duurzaam toerisme

De noodzaak voor duurzaam toerisme wordt steeds groter in Europa. Bedandbreakfast.nl onderstreept de principes van Duurzaam Toerisme of ECO-toerisme: Environment & Cultural Oriented travel. Bed en breakfast vormt geen belasting op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu: B&B’s worden gerealiseerd in bestaande woningen en er hoeft niet nieuw gebouwd te worden. Bij bed and breakfast zijn bovendien geen grote investeringen gemoeid om een beleving te creëren; overnachten in een bed en breakfast is een beleving op zichzelf. Met bed & breakfast als duurzame logiesvorm wordt beantwoord aan de vraag naar unieke overnachtingsmogelijkheden, zonder concessies te doen aan het milieu, mens, natuur en cultuur.
Het team van Bedandbreakfast.nl wenst je goede reizen en aangename verblijven!

Ik wil meer informatie over een presentatie op www.bedandbreakfast.nl
Ik wil mij aanmelden voor een presentatie op www.bedandbreakfast.nl
Ik ben van plan een B&B te starten en wil startersinformatie ontvangen

Blog en nieuwsbrief

De leukste vakantie-ideeën en bed & breakfast-tips vind je op onze blog en in onze nieuwsbrief. Op Facebook en Twitter delen we dagelijks de mooiste bed & breakfasts. Daarnaast beheren we een blog voor B&B-eigenaren met actualiteiten uit de B&B-markt, marketingtips en de laatste inzichten op het gebied van bedrijfsvoering. Startende B&B-eigenaren helpen we op weg met een nieuwsbrief vol praktijktips en we brengen B&B-eigenaren met elkaar in contact in onze discussiegroep op LinkedIn.

Duurzaam toerisme

Steeds meer reizigers hechten belang aan duurzaam toerisme en kiezen voor een bed & breakfast. B&B's zijn niet belastend voor milieu, mens, natuur en cultuur. Ze worden meestal gerealiseerd in bestaande woningen zodat nieuwbouw niet nodig is. De eigenaar hoeft geen grote ingrepen te doen om een beleving te creëren: overnachten in een bed en breakfast is een beleving op zich. Dankzij hun duurzame karakter zijn bed and breakfasts ook aantrekkelijk voor bedrijven. Eén op de drie B&B-gasten is een zakelijke reiziger. Voor hen is het aangenaam 'thuiskomen' in een bed en breakfast na een lange dag in een congreszaal of een meeting.

Wil je de charme van een bed & breakfast zelf eens ervaren? Kijk op Bedandbreakfast.eu en laat je verrassen door de grote variëteit aan accommodaties. Met behulp van de zoekopties vind je snel jouw droomlocatie voor een onvergetelijk verblijf.

Ik wil mij aanmelden voor een presentatie op www.bedandbreakfast.nl
Ik ben van plan een B&B te starten en wil startersinformatie ontvangen