Geclassificeerde B&B

5 redenen om te kiezen voor een geclassificeerd bed en breakfast met kwaliteitskeurmerk

Heb jij al eens gelogeerd bij een geclassificeerd bed en breakfast met kwaliteitskeurmerk? Het is een echte aanrader, hierbij vijf goede redenen om te kiezen voor een tulpen-B&B!

Bed en Breakfasts met kwaliteitskeurmerk

Schitterende design-B&B mét kwaliteitstulpen in het Brabantse dorp Heeze.

1. Een geclassificeerd bed en breakfast biedt gecontroleerde kwaliteit
Wordt er vers fruit bij het ontbijt geserveerd? Zijn er extra dekens beschikbaar en is het tegelwerk, voegwerk en de kitranden in de badkamer in goede staat? Geclassificeerde B&B’s worden periodiek gecontroleerd door mystery guests van Stichting Bed & Breakfast Nederland aan de hand van een uitgebreide, objectieve normenlijst. Zo weet je als gast altijd zeker dat je goed terecht komt!

2. Je ziet in één oogopslag waar je aan toe bent
Het aantal roze tulpen bij B&B’s op Bedandbreakfast.nl is een betrouwbare indicatie van de service en het kwaliteitsniveau dat je kunt verwachten in een geclassificeerd bed en breakfast. Een B&B kan 1 tot 5 tulpen hebben, van eenvoudig tot zeer luxe. Alle geclassificeerde bed & breakfasts voldoen aan de minimum kwaliteitsnormen die bij hun kwaliteitsklasse horen.

Tulpenclassificatie

Geclassificeerde B&B’s kun je herkennen aan de roze tulpen bij de vermeldingen op Bedandbreakfast.nl.

3. Tulpen-B&B’s zijn makkelijk te vinden
Urenlang zoeken naar de ideale accommodatie is niet nodig. Met behulp van de tulpenfilter op Bedandbreakfast.nl vind je binnen mum van tijd de mooiste B&B’s uit de kwaliteitscategorie 1 tulp, 2 tulpen, 3 tulpen, 4 tulpen of 5 tulpen. In combinatie met de gastenreviews kom je al snel uit bij de ideale B&B die bij jou past! Ook handig: op straat herken je geclassificeerde B&B’s aan de bekende tulpenvlag of het emaillen tulpenschild bij de entree.

4. Alleen de beste B&B’s van Nederland zijn geclassificeerd
B&B’s die niet voldoen aan de minimale basisnormen van het classificatiesysteem, ontvangen geen kwaliteitskeurmerk. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan! Bovendien wordt ieder jaar een nieuwe top-15 van de “Beste B&B’s van Nederland” bekend gemaakt, met tulpen-B&B’s uit alle kwaliteitscategorieën. De uitslag van deze verkiezing wordt gebaseerd op een totaalscore van kwaliteitsnormen én gastenreviews: een mooie match!

Nederlandse Bed en Breakfast Classificatie

Bekijk de “Beste B&B’s van Nederland 2015”, waaronder de grote winnaar Tala Lodge in Ravenswoud.

5. Bij tulpen-B&B’s ga je een zorgeloos verblijf tegemoet
Last but not least; bij een geclassificeerd bed and breakfast ga je vol vertrouwen een zorgeloos verblijf tegemoet! En dat is prettig, tenslotte wil je gewoon optimaal genieten van een heerlijk B&B-verblijf. Laat je inspireren door de mooiste tulpen-B&B’s op Bedandbreakfast.nl en ga voor zekerheid: kies een B&B met kwaliteitstulpen!

Boek een geclassificeerd bed en breakfast met keurmerk
Overtuigd? Bekijk dan snel het aanbod van geclassificeerde B&B’s! Het vinden van jouw ideale B&B is zó gepiept, bovendien kost het boeken van een geclassificeerd bed en breakfast niets extra! Via Bedandbreakfast.nl boek je rechtstreeks bij de eigenaar van een tulpen-B&B en betaal je géén reserveringskosten. Helemaal perfect, toch? Bekijk alle geclassificeerde B&B’s >>

Run je zelf een B&B? Lees dan ook de eigenaren-versie van dit artikel >>

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter