Televisie

Tv-serie Bed & Breakfast weer van start: aflevering 1

Deelnemer tv-serie Omroep Max

Bij Bed & Breakfast Controversy Inn overnacht je in een echte trein.

De tv-serie Bed & Breakfast van Omroep MAX gaat weer van start. Vanaf vrijdag 1 februari kunnen we acht weken lang genieten van het tweede seizoen van deze heerlijke serie op Nederland 1. Wij waren nieuwsgierig en zochten uit wie de kandidaten van aflevering 1 zijn.

B&B Motorschip Elisabeth

Bed & Breakfast Motorschip Elisabeth in Leeuwarden, deelnemer aan aflevering 1 van het tweede seizoen van de tv-serie Bed & Breakfast op Omroep MAX.

Motorschip Elisabeth in Leeuwarden
Op driehonderd meter van het station van Leeuwarden ligt Bed & Breakfast Motorschip Elisabeth, een gezellig schip dat voor een deel authentiek is gebleven. Zo heeft de machinekamer nog de originele Bronsmotor. In het stuurhuis bevindt zich de kombuis, waar je ’s morgens kunt ontbijten en ’s avonds kunt verblijven. Je kunt er ook een schilderworkshop volgen. Op zo’n prachtige boot, omringd door andere schepen en gelegen in het schilderachtige Friese Landschap, heb je aan inspiratie vast geen gebrek!

Motorschip Elisabeth

Trudy en Hans van Bed & Breakfast Motorschip Elisabeth in Leeuwarden.

Het schip heeft vier hutten, er is een gemeenschappelijke badkamer met ligbad en nog een aparte douche. De kosten voor een overnachting inclusief ontbijt zijn €55,- voor 2 personen in één hut en €35,- voor een individuele overnachting. Gastheer en -vrouw zijn Trudy van Tricht en Hans Hofman. Bekijk deze B&B op Bedandbreakfast.nl >>

Bed & Breakfast De Droomhoeve in Nunspeet
Bij Bed and Breakfast De Droomhoeve verblijf je in de voormalige stal van een dorpsboerderij in het Gelderse dorp Nunspeet. De vier luxe tweepersoonsgastenverblijven – compleet met sfeerhaard en plasma tv – zijn van alle gemakken voorzien. Wil je echt ontspannen, dan kies je voor de kamer met infraroodsauna en stoomcabine.

Deelnemer Bed & Breakfast

Gastenkamer ‘Riverstone’ van Bed & breakfast De Droomhoeve valt op door het luxe sanitair.

B&B in Nunspeet

Bed & breakfast De Droomhoeve.

De kamerprijzen voor twee personen lopen uiteen van € 95,- tot € 125,- per nacht inclusief ontbijt. Dit vijf-tulpen-bed & breakfast is een ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten want het ligt vlakbij de uitgestrekte bossen van de Veluwe. Bekijk B&B De Droomhoeve op Bedandbreakfast.nl >>

Controversy Tram inn in Hoogwoud
De derde deelnemer is Bed & Breakfast Controversy Tram Inn in Hoogwoud (zie bovenste foto). Hier kun je overnachten in een echte oude tram of trein. In de toestellen hebben Frank en Irma gastenkamers gemaakt die van alle gemakken voorzien zijn. Voor een overnachting in de tram betaal je per persoon € 60,- per nacht inclusief ontbijt. Een nacht in de trein kost € 250,-.

Raad mee op Facebook en Twitter
Wat denk jij, wie gaat er winnen? Deel jouw voorspelling met ons op Twitter en Facebook!

Over de auteur

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu, 's werelds grootste B&B-site met meer dan 3,5 miljoen gastenkamers en appartementen.

1 reactie

  • Wat een leuke uitzending was dit!
    De boot bbf heel knus en liefdevol geregeld, en dan de trein tram bus vliegtuig….helemaal over de top!
    Heel bijzonder en leuk! Als ik in NL ben zou ik daar allebei zo willen verblijven!
    Aardige mensen, en dat is deenk ik wel heel erg belangrijk, dat je het met passie doet!
    Wens ze succes toe en heel veel mensen die van hun bbf gebruik gaan maken!

Laat een reactie achter