Aan Zee

B&B in Katwijk aan Zee: méér dan alleen zonnebaden!

B&B Het Anker

Of je nu ‘s zomers of ‘s winters Katwijk aan Zee bezoekt, er altijd een sfeervolle B&B te vinden nabij het strand.

Bij een B&B in Katwijk aan Zee zit je altijd goed, het hele jaar door! De hoofdingrediënten voor een break aan de kust: slippers, zwemkleding en een badlaken. Óf wandelschoenen, een winterjas en warme chocolademelk.

Winkelen

Katwijk aan Zee heeft gezellige winkelstraten! Berg je nieuwste aankopen op bij B&B Het Anker voordat je naar het strand gaat, ideaal.

B&B in Katwijk aan Zee
Er is een aantal Nederlandse badplaatsen die je beslist moet bezoeken; Katwijk aan Zee is daar één van. Want naast een duik in de Noordzee of een wandeling aan het strand, kun je nog veel meer beleven in dit bijzondere vissersdorp. Drop je bagage bij Bed and Breakfast Katwijk of B&B Het Anker en start je vakantie met shoppen: de leukste manier om de omgeving te leren kennen. Winkelen is hier namelijk een beleving op zich, want naast de bekende ketens zijn er bijzonder veel boetieks en specifieke modezaken van lokale ondernemers. Wie weet scoor je net eens dat unieke kledingstuk in de Voorstraat, Princestraat of de Badstraat. Hongerig? Geen probleem, overal zijn leuke eettentjes en terrassen waar je even kunt bijkomen. Wandel na de lunch of high tea de winkelstraten uit en ontdek gelijk historisch Katwijk met al haar kleine vissershuisjes in kronkelige straatjes.

Ontbijt

Geniet van dit heerlijke ontbijt bij B&B In Bos aan Zee.

Activiteiten in Katwijk aan Zee
Ontwaak uitgerust in Bed en Breakfast In Bos aan Zee Na een heerlijk ontbijt is het tijd om eropuit te trekken. Flaneer ’s zomers na het zonnebaden over de boulevard. Hier vind je naast souvenirshops knusse strandpaviljoens zoals Beachclub Zomers, KW106 en De Zeester. Of breng een bezoek aan de Toeristenmarkt, deze wordt elke dinsdag in juli en augustus georganiseerd tot laat in de avond. Aansluitend duik je de kroeg in bij Café Stairs, Club Casa Cara en Café Lindeboom. Stap na een gezellige avond in bed bij B&B Hofje aan Zee. Doe je het de volgende dag liever wat rustiger aan? Maak dan een wandeling of fietstocht door het uitgestrekte duinlandschap van Katwijk. Het natuurgebied Meijendel & Berkheide loopt van Katwijk door tot aan Scheveningen en staat op de lijst van Natuurmonumenten. Dat is bovendien ook leuk om in het laagseizoen te doen! Vergeet trouwens niet om de vuurtoren te beklimmen en de monumentale Andreaskerk te bezoeken, beiden in Katwijk aan Zee.

Logies

Lekker dromen bij B&B Hofje aan Zee…

Boek een B&B in Katwijk aan Zee
Katwijk aan Zee is te veelzijdig om slechts een dagje te bezoeken, overnacht daarom in een B&B zodat je langer kunt genieten van deze mooie badplaats. Twijfel je nog steeds om deze mooie badplaats te bezoeken? Bekijk dan eens het strand van Katwijk via de webcam, dit kan via verschillende sites. Overtuig jezelf en reserveer direct een knusse B&B in Katwijk aan Zee via Bedandbreakfast.nl. Je boekt direct bij de eigenaar en zonder reserveringskosten.

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter