B&B Aanraders

B&B’s en Tips voor de Herfstvakantie 2020

Bedandbreakfast.nl; B&B’s en Tips voor de Herfstvakantie 2020

Trek tijdens de herfstvakantie 2020 weg van de massa en kies voor een heerlijk verblijf bij kleinschalige B&B’s in Nederland. Hier geniet je met volle teugen van het prachtige herfstseizoen; laat je inspireren door de leukste B&B’s en tips!

Contactvrij Verblijf

Als je op zoek bent naar een veilig en verantwoord verblijf voor de herfstvakantie 2020, dan kun je nog steeds bij veel B&B’s kiezen voor een Contactvrij Verblijf. Bij deze kleinschalige accommodaties wordt het contact beperkt, maar de gastvrijheid blijft. De betreffende B&B-eigenaren hebben de nodige maatregelen getroffen, zodat zij je ook in het (post-)coronatijdperk hartelijk kunnen blijven ontvangen. Al is het nu op 1,5 meter afstand.

Eropuit met de Hond

Ben je van plan om tijdens de herfstvakantie 2020 eropuit te trekken met de hond? Dan ben je ook bij veel B&B’s aan het juiste adres. Of je nu samen lange strandwandelingen wilt maken aan de kust, of toch liever de kleurrijke bossen op de Veluwe wilt doorkruisen: overal in Nederland vind je accommodaties waar huisdieren na overleg welkom zijn. Ontdek het complete aanbod van diervriendelijke B&B’s en reserveer snel je ideale verblijf.

Dineren bij B&B’s

Natuurlijk is er niets fijner om de dag te beginnen met een uitgebreid ontbijt, maar wat denk je van een huisgemaakt diner? Zeker na een stevige herfstwandeling door de natuur, is het één groot feest als je kunt genieten van een heerlijke avondmaaltijd in je eigen gastenverblijf. Veel B&B-eigenaren bereiden op verzoek graag een diner voor je. Van verse quiches en tapas, tot pizza’s uit de houtoven… Informeer snel bij je favoriete B&B naar de mogelijkheden voor de herfstvakantie 2020.

Herfstvakantie 2020 met de Kids

Lekker samen met de kinderen ertussenuit in de herfstvakantie 2020: dat kan bij diverse B&B’s in eigen land. Denk bijvoorbeeld aan vakantiehuisjes die zeer geschikt zijn voor het hele gezin, al dan niet met of zonder ontbijt. Of wat denk je van een verblijf bij een landelijke accommodatie met boerderijdieren of een leuke speeltuin? Zolang de kinderen zich vermaken, dan doe jij dat ook. Hier vind je de leukste B&B’s die geschikt zijn voor jou en je kinderen:

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter