Inspirerende Bestemmingen

De leukste bed en breakfasts voor jouw vrije lentedagen!

De meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren staan bijna voor de deur, dus vul snel je vrije lentedagen met de leukste B&B-plannen. Laat je inspireren door Bedandbreakfast.nl en breng je vrije lentedagen door bij de mooiste B&B’s!

Hanzestad

Geniet volop van de festiviteiten tijdens Koningsdag 2016 in Zwolle: blijf slapen in een B&B!

Koningsdag vieren in Zwolle
Koningsdag wordt dit jaar groots gevierd in de Hanzestad Zwolle. Een perfecte gelegenheid voor een B&B-bezoek aan Overijssel en om een glimp op te vangen van de koninklijke familie! Of vier Koningsdag in een andere mooie Hanzestad zoals Deventer, ElburgHarderwijk, Kampen, Ommen, Doesburg, Zutphen of Arnhem.

Zeeland

Hemelvaart en Pinksteren zijn bij uitstek geschikt voor een B&B-verblijf aan zee!

Extra lang genieten aan zee
Geniet tijdens Hemelvaart of Pinksteren extra lang van elkaar én van een gastvrij verblijf aan zee. Wat denk je van een B&B aan de kust in Zeeland, Noord-Holland of Zuid-Holland? En bij een bed & breakfast aan het strand van Scheveningen, Zandvoort aan ZeeVlissingen of Katwijk aan Zee zit je altijd goed!

meivakantie

Ontdek de Betuwe in al haar schoonheid!

Meimaand Fietsmaand
Mei is dé fietsmaand van het jaar! Maak je stalen ros dus klaar voor een mooie fietstocht door de bloesemrijke Betuwe en trek van de ene naar de andere B&B. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een heerlijke fiets- of wandeltocht door Rivierenland, de Veluwe, Twente, de Brabantse Kempen of het Pieterpad.

Nederlandse Bed en Breakfast Classificatie

Er zijn maar liefst 30 nieuwe B&B’s in Nederland geclassificeerd, waaronder Euvelwegen Bed & Breakfast in Heeze.

Vier de lente bij de nieuwste tulpen-B&B’s
Nederland is weer tientallen B&B’s met een kwaliteitskeurmerk rijker, bekijk onze speciale selectie en kies voor een zorgeloos top-verblijf tijdens je vrije lentedagen! Of kies jouw ideale tulpen-B&B uit het complete aanbod in de categorie 1 tulp, 2 tulpen, 3 tulpen, 4 tulpen of 5 tulpen.

Chateaus, gîtes en chambre d’hôtes in Frankrijk

Bij Domaine Chateau de Digoine in Frankrijk word je hartelijk welkom geheten in je eigen taal!

Nederlandstalige B&B’s in het buitenland
Wist je dat veel Nederlanders een B&B runnen in Duitsland en Frankrijk? Zij leggen je flink in de watten en geven de beste to-do-tips in je eigen taal. Leuk voor de meivakantie, maar ook voor de zomer! Tip: check ook het Nederlandstalige aanbod in Italië, Spanje, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden en Curaçao.

B&B boeken voor de meivakantie, Hemelvaart of Pinksteren
Maak je plannen voor de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren concreet en boek snel de leukste B&B’s via Bedandbreakfast.nl! Je reserveert rechtstreeks bij de eigenaar, zonder reserveringskosten. Bekijk het aanbod van B&B’s in Nederland of bekijk alle B&B’s in het buitenland op Bedandbreakfast.eu.

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter