Zakelijke B&B

Zakelijk bed & breakfast voor businessmanager en zakenreiziger

Zakenreis

B&B’s zijn zeer geschikt voor zakenmensen die vaak onderweg zijn.

Als je vaak van huis bent, is het prettig om in een omgeving te verblijven die bij je past. Een zakelijk bed en breakfast is daarom zeer geschikt voor businessmanagers en zakenreizigers. Voel je snel thuis in deze kleinschalige accommodaties en combineer je werk met het aangename.

Hartje Utrecht

Bij B&B Gaardbrug-Utrecht Gastenkamer zit je midden in het gezellige centrum. Plof je neer op de fauteuil of ga je nog een drankje doen?

Bed & breakfast voor zakenreizigers
Als je geen behoefte hebt aan een standaard hotelkamer, overnacht dan tijdens je zakenreizen in een B&B. Je zult zien dat een bed and breakfast niet onderdoet voor menig hotel. Bovendien is de kleinschaligheid van een bed en breakfast ideaal voor consequente doorwerkers; je hebt immers geen last van allerlei buren. Log in bij een B&B met gratis Wi-Fi of internet en werk in alle rust aan je presentatie voor de volgende dag. Genoeg gewerkt? Geniet dan even in de schitterende tuin van Bed and Breakfast Wijnhoeve Koninghof of Hooiberg Het Steenuiltje en maak een praatje met de B&B-eigenaar om je gedachten te verzetten.

Vergaderlocatie

Vergaderen of een training geven? Dat is goed mogelijk bij Bed and Breakfast ‘t Poorthuys.

Bed en breakfast voor vergadering en training
Op zoek naar een unieke locatie voor een workshop, vergadering of training? Een bed & breakfast met vergaderruimte biedt uitkomst. Je bent er samen met je collega’s en/of deelnemers echt even tussenuit zodat je tot productieve sessies kunt komen. De mogelijkheden voor de lunch en het gebruik van audioapparatuur bespreek je samen met de B&B-gastheer of gastvrouw, zij staan graag voor je klaar. Of wat denk je van een meerdaagse sessie inclusief overnachting en ontbijt? Bed & Breakfast ‘t Poorthuys en B&B Logement Oudshoorn lenen zich hier uitstekend voor.

Duurzaam ondernemen

Begin je werkdag goed met een heerlijk ontbijt bij B&B EcoLinde in Vorden.

Voordelig bed and breakfast
Wie vaak onderweg is, zal ervaren dat lang niet overal hotels aanwezig zijn op de plekken waar je graag zou willen overnachten. Een bed & breakfast is vrijwel overal te vinden, of het nu midden in de stad is of ergens in een afgelegen dorp. Dat is wel zo handig als je bijvoorbeeld als vertegenwoordiger door het hele land reist. Daarnaast zijn B&B’s meestal gunstiger geprijsd dan hotels en betalen gasten die alleen komen, vaak minder.

Sanitair

Stijlvol sanitair bij Bed & Breakfast Onder den Peerenboom in Benschot.

Boek een zakelijke B&B
Zoals je ziet beschikken bed and breakfasts over prima faciliteiten voor de zakelijke markt. Je hoeft niet bang te zijn voor een simpele slaapkamer met gedeelde douche; op Bedandbreakfast.nl bekijk en reserveer je vooraf het bed en breakfast van jouw keuze. Zo voorkom je verrassingen én je betaalt geen reserveringskosten! Bekijk direct het complete aanbod van B&B’s in Nederland>>

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

1 reactie

  • Het ziet er een zeer leuke en aangename inrichting uit van de kamers. Hopelijk zijn ook alle zakelijke faciliteiten aanwezig zoals WiFi en een grote werktafel voor de zakenreizigers. Dit kan enkel nog meer bezoekers naar je B&B lokken.

Laat een reactie achter