Televisie

Bedandbreakfast.nl op TV: zaterdag 7 mei om 16.00u

Bedandbreakfast.nl zoekt met presentator Frank Derijcke van Wist je dat?! een B&B in Nederland

Wist je dat je slaaphouding wordt bepaald door je persoonlijkheid? En dat veel volwassen mannen nog met een knuffel slapen? Bedandbreakfast.nl vertelt in het programma ‘Wist je dat?!’ over bed & breakfasts. De uitzending is 7 september om 16.00u op RTL4.

Bed, Breakfast & Appelvlaai
In het item is Bedandbreakfast.nl-medewerkster Kirsten Everstijn in gesprek met Frank Derijcke over bed & breakfasts. Frank heeft zojuist heerlijk geslapen en ontbeten bij B&B La Belle Meuse in Well, Limburg. Maar waarom zijn eigenaren Fanny en Ron eigenlijk met de bed & breakfast begonnen? Fanny Coppers vertelt hem hier uitgebreid over onder het genot van verse appelvlaai, gemaakt door manlief Ron.

wist je dat

Het karakteristieke B&B La Belle Meuse in het Limburgse Well

Hoe divers het aanbod bed & breakfasts is wordt duidelijk in dit programma als Frank afreist naar Overijssel voor een overnachting bij Erve Fakkert in Rossum. Hij geniet hier van de Twentse gastvrijheid  van eigenaren Cor en Anne-Marie. Bijzonder is dat hij zelf uit de beschikbare kamers mag kiezen in welke unieke gastenkamer hij overnacht. Welke kamer zou Frank kiezen?

Bed & breakfast Erve Fakkert in Rossum, Twente

Bed & breakfast Erve Fakkert in het prachtige Twentse landschap in Rossum, Overijssel

Ervaar het zelf!
Wil jij zelf ook ervaren hoe het is om in een B&B te overnachten? Bedandbreakfast.nl geeft een weekendje weg in een B&B naar keuze t.w.v. €250,-. Ga snel naar onze Facebook-pagina en maak kans >>

Over de auteur

Kirsten Everstijn

Kirsten Everstijn

Laat een reactie achter