Televisie

Tv-programma Bed & Breakfast trekt miljoen kijkers per aflevering

tv-serie kijken op Omroep MAX

Het tweede seizoen van Bed & Breakfast is zelfs nog populairder dan het eerste.

Meer dan een miljoen kijkers per aflevering: de kijkcijfers van de tv-serie Bed & Breakfast op Omroep MAX zijn verbluffend. De kijkersaantallen liggen zelfs nog hoger dan in het eerste seizoen van de tv-serie. Op vrijdag 15 februari is de derde aflevering te zien.

De eerste aflevering van het tweede seizoen van Bed & Breakfast trok 1.021.000 kijkers. Deze aflevering werd gewonnen door Trudy van Tricht en Hans Hofman met hun B&B Motorschip Elisabeth. Het kijkcijfer voor de tweede aflevering ligt met 1.125.000 kijkers zelfs nog hoger. In aflevering 2 gingen Huub en Nicole Huibers van Bed & Breakfast Ezelgasterij ‘Aan de Maasheggen’ er met de winst vandoor.

Derde aflevering tv-serie 
In de derde aflevering van 15 februari maken we kennis met B&B Het Grote Geheim in Tiel, Blaricum Bed and Breakfast in het Gooi en Bed en Breakfast Schuttershof in Well. Maak alvast kennis met deze B&B’s in onze vooruitblik op aflevering 3 >>

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

1 reactie

  • ik zoek een b&b in Apeldoorn voor 10 sept. Het leek mij zo leuk om bij 1 van de deelnemers van het programma te logeren.

Laat een reactie achter