Televisie

Deelnemende B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2018

Bedandbreakfast.nl; Deelnemende B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2018

Bed and Breakfast MAX 2018 zit weer vol met unieke B&B’s, gastvrije eigenaren en bijzondere uitstapjes! Maak kennis met de deelnemers die je dit seizoen op televisie voorbij ziet komen, check de B&B’s online en lees het laatste nieuws over de afleveringen.

Lees ook: Deelnemers en B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2021

Aflevering 6 | 10 december 2018

Tijdens de laatste aflevering van Bed and Breakfast MAX 2018, wordt er gelogeerd bij drie verschillende B&B’s in Noord-Holland. De eerste overnachting vindt plaats bij Bed and Breakfast Vrij-Gezellig. Deze gastvrije B&B beschikt over drie gastenkamers met een landelijk uitzicht. De tweede accommodatie die tijdens de uitzending wordt bezocht is De Duinhoek, waar de kandidaten tijdens hun verblijf gaan blokarten op het strand. De laatste logeerpartij van dit seizoen vindt plaats bij Smederij Texel, waar het gezelschap gaat garnalenvissen.

Aflevering 5 | 3 december 2018

In de vijfde aflevering van Bed and Breakfast MAX 2018 komen de deelnemers voor het eerst samen Bij Saar: deze geclassificeerde B&B is ondergebracht in een oude boerderij op het Drentse platteland. Na de eerste overnachting vertrekt het gezelschap richting de Sallandse Heuvelrug, waar zij verblijven bij Bed & Breakfast Holten. Dit voormalige bankgebouw beschikt over verschillende gastenkamers met een jacuzzi. De uitzending eindigt in één van de stadsparken van Arnhem. Hier logeren de kandidaten bij het monumentale Huize Voorburg en nemen ze een kijkje in de historische kelders van de binnenstad.

Aflevering 4 | 19 november 2018

De logeerpartij start deze week in Drenthe, waar de B&B-houders overnachten bij De Zulthe. Deze kleinschalige B&B met twee gastenkamers is ondergebracht in het vroegere woonhuis van dichteres Vasalis. Na de eerste nacht reist het gezelschap verder naar Roel’s B&B in Leeuwarden. Het Lemstra Hûs is dit keer de hekkensluiter, want de laatste overnachting vindt plaats bij deze monumentale B&B in Harlingen. De haven ligt dichtbij, dus tijdens het uitstapje brengen de kandidaten een bezoek aan het expeditieschip Willem Barentsz.

Aflevering 3 | 12 november 2018

De derde aflevering van Bed and Breakfast MAX 2018 gaat van start in het Drentse dorp Beilen. De deelnemers ontmoeten elkaar voor het eerst bij De Logeertuin, waar zij overnachten in landelijke kamers met uitzicht op de tuin. Het gezelschap zet daarna de logeerpartij voort in Friesland bij de Bloemenhoeve. Deze geclassificeerde B&B ligt op een idyllische locatie aan de Dokkummer Ee, waar je vanaf het terras kunt genieten van de voorbijvarende bootjes. De uitzending wordt afgesloten bij het Huis van Steen in Lelystad.

Aflevering 2 | 5 november 2018

De eerste logeerpartij vindt plaats bij De Stapper, deze geclassificeerde B&B ligt aan het Pieterpad en beschikt over vier gastenkamers met een landelijke uitstraling. Tijdens de tweede overnachting vertoeven de kandidaten bij De Vrolijcke Bosmuis. Met maar liefst zes gethematiseerde gastenverblijven én vijf tulpen, kun je hier rekenen op een bijzonder verblijf. Als laatst wordt Het Wolfseind bezocht, deze B&B is ondergebracht in een gerenoveerde stadsboerderij uit 1670. Hoe zullen de gasten reageren op deze stijlvolle B&B?

Bedandbreakfast.nl; Deelnemende B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2018

Aflevering 1 | 29 oktober 2018

De eerste aflevering van Bed and Breakfast MAX 2018 start in Wapenveld bij BenB de Rolders. Hier logeert het gezelschap in een schuur die eigenhandig door de eigenaren is verbouwd tot B&B. Vervolgens vertrekken de deelnemers richting Groningen, waar zij overnachten in blokhutten die staan opgesteld in de boerderij van B&B Natuurlijk Mooi. De aflevering eindigt bij Villa Beldershoek: een geclassificeerde B&B in Hengelo met drie prachtige gastenkamers én een barrelsauna in de tuin.

Bed and Breakfast MAX 2018

Het seizoen van Bed and Breakfast MAX 2018 bestaat uit zes nieuwe afleveringen, waarin je een kijkje in de keuken krijgt bij de meest uiteenlopende B&B’s. In iedere aflevering testen drie verschillende B&B-koppels elkaars accommodatie, wat vaak gepaard gaat met enige verbazing of kritiek. Na afloop bepalen de eigenaren wat zij hun verblijf waard vinden. Het koppel dat het hoogste percentage van de kamerprijs ontvangt, wordt tot weekwinnaar uitgeroepen.

Bed and Breakfast MAX 2018
Iedere maandag | 21.15 uur | NPO1
Foto’s: MAX

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

6 Reacties

 • Hallo. Wij hebben ook een B&B en nou zou ik graag weten hoe en of het mogenlijk is om je op te geven voor het programma?? Gr. Math.
  B&B de Turfstaeker
  Ospel (L)

 • Hallo,

  Wij kijken altijd naar het leuke programma, maar wij vragen ons waar de gasten s’ avonds gaan eten…. Dat zien we nooit op tv.

  Met vriendelijke groet,

  Margret Blanken

  • Beste Margret,

   Bedankt voor je reactie! Dineren behoort in de meeste gevallen niet tot de opties bij een Bed and Breakfast, uitzonderingen daargelaten. Wellicht hebben de programmamakers er daarom voor gekozen om de diners niet in beeld te brengen. Meestal eten de gasten van een B&B ’s avonds bij een restaurant in de buurt, al zijn er ook B&B’s waar gasten over een eigen keuken beschikken om een maaltijd te bereiden.

  • Hi Christa,

   Nog bedankt voor je bericht! Momenteel zendt Omroep MAX herhalingen uit van het tv-programma Bed & Breakfast. De herhalingen worden in willekeurige volgorde uitgezonden, dus wij weten niet precies naar welke B&B je op zoek bent. Alle B&B’s die in het verleden hebben deelgenomen aan het programma kun je vinden in ons archief via: http://bit.ly/2z1AUsl.

Laat een reactie achter