Televisie

Deelnemers en B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2019

Bedandbreakfast.nl; Deelnemende B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2019

In Bed and Breakfast MAX 2019 zie je weer de leukste B&B’s van Nederland voorbijkomen op televisie. Maak snel kennis met de kandidaten en deelnemende B&B’s van dit seizoen, wellicht zit er een mooie plek tussen voor je eerstvolgende weekendje weg!

Lees ook: B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2021

Aflevering 11 oktober 2019

Er wordt gelogeerd in de Drentse B&B van Paul en Monique, zij zijn gek op oude spullen. Ze nemen hun gasten mee voor een boottochtje door de jungle. De Bed and Breakfast van Henk en Jantina staat in Friesland. Het onderkomen is geïnspireerd op hun reizen door Scandinavië. Met oldtimers verkennen de B&B-houders de omgeving. Tot slot logeren de gasten in een Drents Brinkdorp. Jan en Ria ontvangen de groep in een B&B die vroeger een woonwinkel was.

Aflevering 27 september 2019

In deze aflevering overnachten de B&B-deelnemers in Noord-Holland. De gasten slapen in een voormalige dorpskroeg bij Tina en haar goede vriendin Coby. Aan het water in Friesland ligt de B&B van Maurits en Astrid. In de gemeente Edam-Volendam ontvangen Tineke en Kees hun gasten. Vanuit hun B&B kijkt men uit op het Hollandse landschap.

Aflevering 20 september 2019

De b&b-houders logeren in Noord-Brabant bij Marlieke en Jack. Zij namen de bed & breakfast over waar ze ooit hun huwelijksnacht doorbrachten. Ze nemen hun gasten mee naar een knuffelsessie met varkens. Anita en Peter bouwden in Limburg een oude school om tot b&b. Kijkend over de heuvels en met uitzicht op de kerk. Samen met hun gasten bezoeken ze de Mergelgrotten die zo kenmerkend zijn voor het gebied. En tot slot wordt er geslapen en ontbeten bij Tim en Nicole. De twee lieten in hun achtertuin een bed & breakfast bouwen, en met hulp van een interieurstylist kwamen de opvallende themakamers tot stand.

Aflevering 13 september 2019

In deze aflevering wordt er gelogeerd bij Anne-Klare en Ardi. In vier jaar tijd verbouwden ze eigenhandig hun Bed and Breakfast en kregen drie kinderen. Met hun gasten gaan ze sloeproeien in het Friese water. Ria en Mike runnen hun b&b op een landgoed in Groningen. Daar leven ze samen met onder andere 300 schapen. Tijdens de logeerpartij zien de gasten lammeren geboren worden. De laatste logeerpartij is bij Derk en Marline, zij zijn de eigenaren van een torentje, middenin de weilanden in de provincie Groningen. In de stad beklimmen zij met hun gasten de Martinitoren en gaan zij bier proeven!

Aflevering 7 april 2019

De voorlopig laatste aflevering van Bed and Breakfast MAX 2019 gaat van start in Assen bij De Gouverneur, waar eigenaren Linda en Rolf hun medekandidaten ontvangen in hun geclassificeerde B&B. Na een overnachting in het monumentale pand aan de Vaart, reist het gezelschap door naar B&B Puurderij in Nijeveen. Hier verblijven de gasten bij Ronald en Ciska in een rietgedekte woonboerderij uit 1935. De laatste nacht wordt doorgebracht op het sprookjesachtige landgoed Allingastate, waar de geclassificeerde gastenverblijven van René en Pauline over een eigen jacuzzi beschikken.

Aflevering 31 maart 2019

Deze week wordt er gelogeerd in Noord-Holland, Flevoland en Zuid-Holland. Anouk en Mart van B&B Westeinder bijten dit keer het spits af. Hun geclassificeerde B&B beschikt over twee kamers, waar je met wat geluk uitzicht hebt op de koeien in het weiland. Voor de tweede overnachting reizen de deelnemers af naar de B&B van William en Maria in Almere. Als laatste wordt de accommodatie van Karel en Kiki bezocht. Wat vinden de kandidaten van de kleurrijke kamers bij deze B&B met 3 Tulpen? Je ziet het in aflevering 5 van Bed and Breakfast MAX 2019!

Aflevering 17 maart 2019

In de vierde aflevering van Bed and Breakfast MAX 2019 maken we kennis met Evert-Jan en Yvonne van B&B Meiberg 1; zij krijgen als eerste hun collega’s over de vloer. Na een overnachting in de Achterhoek, trekt de groep richting B&B de Zande in Overijssel. Eigenaren Jenny en Marcel hebben hun twee gastenkamers ingericht met een knipoog naar hun reizen in Amerika. De logeerpartij eindigt in Gelderland, bij een statige herenboerderij in Dreumel. Gastheren Bart en Bart hebben het pand verbouwd en omgedoopt tot B&B Tremele.

Aflevering 24 februari 2019

Deze week worden er drie B&B’s bezocht in de provincies Overijssel en Gelderland. De logeerpartij gaat dit keer van start bij Marcel en Peter van Den Soeten Inval in het pittoreske Delden. De volgende dag trekt het gezelschap richting Nijverdal, waar Linda en Denis sinds kort de trotse eigenaren zijn van Het Vinkenest. Als laatst strijken de B&B-houders neer in Winterswijk bij B&B de Balkende Ezel. Hier organiseren eigenaren Johan en Jeanet een wandeltocht met hun ezels, hoe zullen de reacties van de anderen zijn?

Aflevering 17 februari 2019

Tijdens de tweede aflevering van Bed and Breakfast MAX 2019, wordt er gelogeerd in Brabant en in Zeeland. B&B De Bospoort in Eersel is de eerste accommodatie die wordt bezocht. Na een overnachting bij Ad en Gerda, trekt het gezelschap door naar Loon op Zand. Hier runnen Renske en Wim hun B&B in een voormalige herberg, genaamd Het Voorhuis. Als laatst zijn Wicki en goede vriendin Lily aan de beurt, zij ontvangen hun gasten bij De Witte Hoeve. Hier is tevens het enige echte koffie- en theepottenmuseum van Nederland gevestigd!

Aflevering 10 februari 2019

De eerste aflevering van Bed and Breakfast MAX 2019 gaat van start bij Paul en Christa van De Oude Pastorie in het Brabantse Macharen. Het gezelschap logeert pal naast de kerk, waarna zij doorreizen richting Den Hoorn. In dit Zuid-Hollandse dorp staan Aad en Christel aan het roer van De Droomhut en wanen de gasten zich enigszins op wintersportvakantie. De laatste overnachting wordt doorgebracht bij de sfeervolle B&B van Anneriet en Peter in Vierlingsbeek: B&B Perron 22.

Bed and Breakfast MAX 2019

In Bed and Breakfast MAX 2019 staan er elke week weer drie verschillende B&B’s centraal, waarvan de betreffende eigenaren bij elkaar logeren. Ze testen de bedden, proeven het ontbijt en speciaal voor het programma worden er uitjes georganiseerd in de omgeving. Na iedere overnachting bepalen de B&B-houders wat zij hun verblijf waard vinden. Het koppel met het hoogste geldbedrag, wordt aan het aan het einde van de aflevering uitgeroepen tot winnaar van de week.

Bed and Breakfast MAX 2019
Iedere vrijdag | 21.25 uur | NPO1
Foto’s: MAX

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

4 Reacties

    • Op dit moment zendt Omroep MAX herhalingen uit van het tv-programma Bed & Breakfast. De herhalingen worden in willekeurige volgorde uitgezonden, dus wij weten niet precies naar welke B&B je op zoek bent. Alle B&B’s die in het verleden hebben deelgenomen aan het programma kun je vinden in ons archief via: http://bit.ly/2z1AUsl.

  • L. S. Door een van de b&b’s werden de gasten meegenomen naar een atelier waar ieder persoon een schilderij met daarop een kip behoorde in te kleuren. Alle 6 die schilderijen werden vervolgens aangeboden aan de gastheer en gastvrouw. Bij hen werden die kippen naast elkaar aan de muur gehangen. Wij zijn geïnteresseerd in het adres van het betreffende kunstatelier. Zou u zo vriendelijk willen zijn om aan ons te laten weten waar dat is. Bij voorbaat dank daarvoor. Met vriendelijke groet, joseph van de Ven.

Laat een reactie achter