Inspirerende Bestemmingen

Even ertussenuit bij B&B’s in de Paasvakantie 2021

Bedandbreakfast.nl; Even ertussenuit bij B&B’s in de Paasvakantie 2021

Van een overnachting bij de boer, tot een verblijf in de Bollenstreek… Als je tijdens de paasvakantie 2021 even weg wilt van huis, dan ben je bij een kleinschalige B&B aan het juiste adres. Laat je inspireren door de beste tips voor het ultieme lentegevoel!

Logeren bij de Boer

Ezels, koeien, schapen, alpaca’s of zelfs kamelen… De diersoorten kunnen uiteenlopen op de Bed and Breakfast boerderijen die ons land rijk is. Dat is dan ook gelijk de charme van deze landelijke accommodaties, waar je de lente écht van dichtbij kunt beleven. Ga tijdens de paasvakantie 2021 logeren bij de boer en op kraamvisite bij de pasgeboren dieren. Als je gaat logeren bij de boer, dan biedt dat een mooie kans om op laagdrempelige wijze kennis te maken met het boerenbedrijf: leerzaam én leuk!

Idyllische Vlonderpaden

Natuurgebieden met vlonderpaden hebben iets sprookjesachtig, aangezien je als het ware boven de natuur wandelt. Dat zorgt niet alleen voor een bijzondere reiservaring, maar ook voor mooie vakantiefoto’s. Reis daarom in de paasvakantie 2021 naar één van de idyllische vlonderpaden in eigen land, en waan je eventjes in het buitenland. Wat denk je bijvoorbeeld van het Plankenpad in Nationaal Park Dwingelderveld of het Mastbos bij Breda? Met een overnachting bij een nabijgelegen B&B maak je er een compleet uitje van:

Fietsen door de Bollenstreek

Denk je aan de lente, dan denk je aan velden vol narcissen, tulpen en hyacinten. Trek daarom tijdens de paasvakantie 2021 eropuit in de Bollenstreek, zodat je volop kunt genieten van alle bloemenpracht. Afhankelijk van de landelijke coronamaatregelen, kun je dit jaar ook weer een bezoek brengen aan het meest beroemde lentepark ter wereld: De Keukenhof. Na een lange dag fietsen of wandelen door de bollenvelden, is er niets fijners dan bijkomen bij een kleinschalige accommodatie in de Bollenstreek.

Slapen bij de Schapen

De paasvakantie 2021 leent zich goed voor een heerlijk verblijf nabij de mooiste schaapskooien van Nederland. Hoewel de bekende Lammetjesdagen dit jaar niet doorgaan, is het vaak wel mogelijk om een kijkje te nemen bij de schaapskooi. Bovendien vormen de schilderachtige landschappen met bos en heide, het perfecte decor voor lange wandelingen. Met een beetje geluk kom je tijdens één van je wandelingen nog de schaapskudde met herder tegen. Neem de tijd en reserveer een B&B nabij de schaapskooi van jouw keuze:

Contactvrij Verblijf

Ook tijdens de paasvakantie 2021 zijn veel B&B’s met een Contactvrij Verblijf gewoon geopend. Bij deze kleinschalige accommodaties wordt er alles aan gedaan om je verblijf zo veilig mogelijk te laten verlopen. Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen, wordt het ontbijt in de meeste gevallen voor de deur bezorgd. Zo kun je toch even weg van huis voor een weekendje weg of welverdiende vakantie. Wil je het contact nóg meer beperken? Kies dan voor een Contactvrij Verblijf met eigen entree, privé sanitair en eigen keuken.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

2 Reacties

    • Dag M. Rubel, leuk dat je reageert! Of iets te duur is, kan per persoon verschillen. Het ligt er maar net aan waarnaar je op zoek bent. Net als bij hotels, zijn er zowel luxe als eenvoudige B&B’s. Toch bieden alle B&B’s vooral een beleving, waarbij je op unieke wijze kunt kennismaken met de lokale bevolking en/of gewoontes. Daarbij is de kleinschaligheid die B&B’s bieden, natuurlijk extra fijn in deze tijden!

Laat een reactie achter