Geclassificeerde B&B

Wie mag gratis logeren bij één van de Beste B&B’s van 2017?

Facebookactie

Het eindklassement van Het Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017 is bekend, hoogste tijd voor de loting van Rank de genomineerde B&B’s 2017… En de winnaar is: Nicolette Niessen, zij wint een weekendje weg bij één van de Beste B&B’s van dit jaar!

Facebookactie
In aanloop naar de bekendmaking van Het Beste Bed en Breakfast van Nederland 2017 kon iedereen op Facebook mee raden naar het juiste eindklassement per tulpencategorie. Honderden voorspellingen, likes en gedeelde berichten waren het gevolg, waarvoor hartelijk dank! Grote vragen waren natuurlijk: wát is nou de juiste winnaarsvolgorde en wie heeft het juiste eindklassement geraden?

Loting
De namen van de personen die een juiste voorspelling hebben geplaatst, zijn opgeschreven en flink door elkaar gehusseld in een grote champagnekoeler… Als winnares kwam Nicolette Niessen uit de bus. Zij had het eindklassement van zowel de 3- als de 4-tulpencategorie goed geraden, waardoor haar kansen waren verdubbeld. Met het winnen van deze Facebookactie mag zij zelf kiezen bij welke B&B uit de verkiezing van Het Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017 ze gratis een weekendje gaat vertoeven!

Gefeliciteerd met je prijs Nicolette, veel plezier gewenst bij één van de Beste B&B’s van 2017!

Eindklassement ‘Beste B&B van Nederland 2017’
Op woensdag 10 mei werd Logement №5 in Assen door Stichting Bed & Breakfast Nederland uitgeroepen tot Beste B&B van Nederland 2017. Ook in de categorieën 1 tot en met 4 tulpen ontvingen verschillende tulpen-B&B’s een eretitel, het volledige eindklassement is hier te vinden.

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter