Inspirerende Bestemmingen

Goedkope B&B’s: dé vakantietip voor dit jaar!

Fietsvakantie

Vier je vakantie bijvoorbeeld bij B&B Gastenhof Familie Bouma in het Groningse Opende.

Blijf dit jaar dicht bij huis en kies voor een heerlijke vakantie bij goedkope B&B’s. Dat is niet alleen ideaal voor als je even krap bij kas zit, Nederland kan ook echt een leuk vakantieland zijn! Bedandbreakfast.nl helpt je alvast op weg met maken van betaalbare vakantieplannen.

Goedkope B&B’s
Waarom zou je duur doen als het ook goedkoop kan? Een vakantie in een bed and breakfast in eigen land houdt vaak in dat je enerzijds flink kunt besparen en anderzijds optimaal kunt genieten. Zo kun je makkelijk besparen op vliegtickets en benzinegeld (je blijft immers binnen de grenzen) en tegelijkertijd geniet je van het comfort van een gezellige, betaalbare B&B. Extra geld besparen doe je door middel van een actieve fietsvakantie. Ontdek bijvoorbeeld de provincies Groningen en Friesland eens vanaf je stalen ros. Geen gestuntel met tentjes en kampeergerei, maar trek van B&B Gastenhof Familie Bouma in Opende naar Bed en Breakfast Huize Sonja in Hollum. Voor een bedrag van gemiddeld € 50.- op basis van twee personen per nacht in de goedkoopste kamer ben je al onder de pannen, inclusief ontbijt!

Wandelroute

Geniet van het prachtige Limburg met al haar gastvrije B&B’s.

Op de bonnefooi door Nederland
Houd je meer van wandelen dan van fietsen? Dan kun je overwegen om met het openbaar vervoer van de ene naar de andere B&B te reizen. Het grote voordeel is dat je dan altijd de bus of trein kunt uitstappen in een gebied dat je mooi lijkt. Trek je wandelschoenen aan en ontdek al backpackend Nederland! Onderweg kom je tal van knusse B&B’s tegen die je in de trein of bus al kunt reserveren met behulp van je smartphone. Wil je zeker zijn van een B&B-kamer die op je route ligt, reserveer dan thuis voor vertrek. Dan kun je gelijk een globale route uitstippelen van bijvoorbeeld de Utrechtse Heuvelrug naar de heuvels van Limburg. In het zuiden van Nederland overnacht je met z’n tweeën in het hoogseizoen voor € 64- per nacht inclusief ontbijt (ontbijt op verzoek) bij B&B Bella Rosa.

Goedkope B&B

Een prima kamer voor een prima prijs bij B&B Huize Sonja.

Boek jouw ideale B&B
De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het Nederlandse klimaat niet altijd even gunstig is qua zonuren, maar dat is geen goede reden om niet bij een Nederlands bed en breakfast je vakantie door te brengen. Als het zonnetje schijnt dan maak je een mooie wandeling door de natuur. Komt het met bakken tegelijk uit de hemel? Blijf dan lekker binnen met een goed boek en laat je in de watten leggen door je B&B-gastheer of B&B-gastvrouw. Reserveer via Bedandbreakfast.nl een B&B die binnen jouw vakantiebudget en -wensen past. Je boekt direct bij de eigenaar en ook nog eens zonder reserveringskosten, dat scheelt!

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter