Televisie

Interview met B&B Marsepien: deelnemer Bed and Breakfast Omroep MAX

Tv kandidaten

Pien Buitink en Ingrid  Mars van B&B Marsepien doen mee aan de vierde aflevering van Bed & Breakfast. Foto: Omroep MAX.

Omroep MAX zendt vrijdag weer een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit! Bedandbreakfast.nl sprak met Ingrid Mars van B&B Marsepien over haar deelname aan dit spraakmakende programma. Samen met haar partner Pien Buitink zet zij zich in om de titel van ‘Beste B&B’ te bemachtigen.

Leuke reclame voor het bed en breakfast
In het Drentse Ruinerwold runnen Ingrid en Pien hun knusse B&B. Waarom doen ze mee aan het tv-programma? Ingrid vertelt: “We zijn benaderd om mee te doen aan het programma en moesten er even over nadenken. We vonden het eerste seizoen van Bed & Breakfast niet zo leuk vanwege de toenmalige opzet van het programma. Vervolgens is het format wat gewijzigd en nu vinden we het een geweldig programma om te zien. En met ons meer dan 1,2 miljoen andere mensen, dus een leuke reclame voor je B&B om mee te doen”.

Bed & Breakfast

Zal er in de komende aflevering een koppel in deze Pipowagen overnachten of kiezen ze toch voor een ‘gewone’ kamer? Je ziet het vrijdag!

Getroffen met medekandidaten
Het belooft een gezellige aflevering te worden waarin het Drentse accent de boventoon voert. Dat kan ook bijna niet anders met twee deelnemende koppels uit het Drentse land. Ingrid vertelt enthousiast: “De opnames waren hartstikke leuk! Toen we voor het eerst de crew ontmoetten, waren we even zenuwachtig, maar nadat we onze microfoon om kregen was dat eigenlijk alweer voorbij. Het zijn hartstikke leuke mensen die hun werk perfect doen, je kunt gewoon jezelf zijn.”

Pien en Ingrid hadden het ook echt getroffen met hun medekandidaten, Ingrid vervolgt: “Er was een goede klik. We hadden allemaal totaal verschillende bed en breakfasts. Zo had één koppel een B&B die wij zelf niet zo snel zouden boeken, maar het is dan wel heel leuk om op deze manier bij elkaar te komen. Bij ons is het zeer kleurrijk en we hebben geen overdadige luxe. Je hebt bij ons veel ruimte, vrijheid, natuur en veel sfeer. Bij ieder bed and breakfast is het anders en dat contrast vind ik leuk om te zien”.

Omroep MAX

B&B Marsepien ligt op een mooi plekje, dat vonden de medekandidaten van Ingrid en Pien ook.

Geen negatieve wanklanken
Zoals we vaker in het programma zien, kan de beoordeling van elkaars B&B tot interessante discussies leiden. Wat vonden de medekandidaten van Ingrid en Piens bed en breakfast? “Ik weet natuurlijk niet wat ze achter gesloten deuren hebben gezegd”, zegt Ingrid lachend. “Maar de feedback die we kregen was positief. Er waren een paar dingen waar we zelf nooit aan hadden gedacht, maar verder waren er geen negatieve wanklanken. De andere B&B-eigenaren zeiden dat ze ons gastvrij vonden en dat ons bed & breakfast op een mooi plekje staat, dat is te gek! We hebben dus sowieso geleerd dat we het goed doen. Daarnaast hebben we die week ontzettend veel inspiratie en ideeën opgedaan bij onze medekandidaten. We hebben echt een hele gezellige week gehad!”

B&B Marsepien is op vrijdag 21 maart te zien in de vierde aflevering van de tv-serie Bed & Breakfast. De serie wordt om 21.30 uur uitgezonden op Nederland 1 bij Omroep MAX.

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter