Televisie

Interview met B&B ’t Gulle huis uit tv-serie Bed & Breakfast Omroep MAX

Interview kandidaten Omroep MAX

Dick Verkleij en Selly der Kinderen van B&B ‘t Gulle Huis. Foto: Omroep MAX.

De tweede aflevering van Bed & Breakfast op Omroep MAX wordt aanstaande vrijdag uitgezonden, hoogste tijd voor een interview met één van de deelnemers. Bedandbreakfast.nl sprak met Selly der Kinderen van B&B ‘t Gulle Huis. Samen met haar partner Dick Verkleij strijdt ze in de komende aflevering om de titel van beste B&B.

Deelnemer Omroep MAX

Selly’s lievelingskleuren blauw en turquoise zijn overal in de B&B terug te vinden.

Verrast door programmamakers
Met veel plezier runnen Selly en Dick sinds 2005 hun eigen bed en breakfast in het Brabantse Budel. Ze waren enigszins verrast toen de makers van Bed & Breakfast hen vroegen om mee te doen aan het programma. Selly vertelt: “We moesten er even over nadenken, ook omdat we eigenlijk van mening zijn dat je niet je gasten hoeft te vermaken tijdens hun verblijf. Onze gasten komen voornamelijk voor de rust en de natuurlijke omgeving. Uiteindelijk hebben we toch besloten om mee te doen vanwege de publiciteit en de makers beloofden dat het een gezellige week zou worden. En dat was ook zo, de opnames waren ontzettend leuk!”

Gastenverblijf

Het vrijstaande gastenverblijf van B&B ‘t Gulle Huis.

B&B met onderscheidende kwaliteit
In de afgelopen seizoenen van Bed & Breakfast hebben we de meest uiteenlopende B&B’s kunnen bewonderen; van eenvoudig tot zeer luxe. Ook Selly vindt dat er de laatste jaren veel mooie en bed and breakfasts zijn bijgekomen. Hoe weet zij zich te onderscheiden met B&B ‘t Gulle Huis? “Wij hebben een vrijstaand gastenverblijf en een kamer in huis, dus gasten hebben de mogelijkheid om optimaal te genieten van hun rust. Daarnaast is de service goed, alles wat wij aan eten aanbieden is biologisch of zelfgemaakt. Dat is volgens mij de onderscheidende kwaliteit die wij bieden”.

Omroep MAX

Ontbijt midden in de natuur bij B&B ‘t Gulle Huis.

Een geweldige stemming
Ook met hun medekandidaten konden Selly en Dick goed overweg. “Ik vond het heel fijn om de andere B&B-eigenaren als gast te hebben. Ze waren enthousiast en ze vonden het leuk. Ze zeiden dat ze onze bed and breakfast heel mooi vonden, maar ik weet natuurlijk niet wat ze gezegd hebben toen we er niet bij waren”, lacht Selly. Ze concludeert: “Maar er heerste een geweldige stemming, ik kan er alleen maar positief over zijn.”

B&B ‘t Gulle huis is op vrijdag 7 maart te zien in de tweede aflevering van de tv-serie Bed & Breakfast. De serie wordt om 21.30 uur uitgezonden op Nederland 1 bij Omroep MAX.

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter