Inspirerende Bestemmingen

Knusse bed & breakfasts voor de kerstvakantie

Bed en Breakfast in Nederland

\ Blijf deze kerstvakantie niet binnen zitten maar boek een bed en breakfast en ga erop uit!

De mooiste tijd van het jaar komt eraan! Overal in Nederland zijn kerstmarkten, winterevenementen en lichtfeesten. Blijf deze kerstvakantie niet binnen zitten maar boek een bed & breakfast en ga genieten van al het moois! In deze nieuwsbrief vind je alvast veel feestelijke inspiratie.

Bed and Breakfast in Dordrecht

Niets zo gezellig als een kerstmarkt! De grootste van Nederland vind je in Dordrecht.

Grootste kerstmarkt van Nederland
De kerstmarkt van Dordrecht is de grootste van Nederland met meer dan tweehonderd kraampjes, muziekpodia en straattheater. Maar ook elders in Nederland vind je fantastische kerstmarkten: van Harlingen en Groningen in het noorden tot Maastricht en Valkenburg in het zuidelijkste puntje van het land. Slaap in een bed & breakfast in de buurt van de kerstmarkt en geniet extra lang van de gezelligheid.

Bed and Breakfast in kasteel

Bed and Breakfast Den Alerdinck: een prachtig B&B in een kasteel.

Slapen in een kasteel: sublieme ambiance
Trakteer jezelf deze winter op een overnachting in een romantisch kasteel zoals Havezathe Den Alerdinkck of Kasteel Huis Bergh. Of wat dacht je van een verblijf in Suite & Breakfast Slot Loevestein in Poederoijen of B&B Schaloen in Oud Valkenburg? Geniet van je schitterende kamer, een heerlijk ontbijt en een sublieme ambiance. Dat wordt de meest romantische kerst ooit!

Bed & breakfast open haard

Geniet van de winterse gezelligheid in een bed en breakfast met open haard.

Nostalgisch en sfeervol bed en breakfast met open haard
Na een frisse winterwandeling is het heerlijk warm in je bed & breakfast. Kruip gezellig bij het haardvuur met een goed glas wijn…. Hoezo decemberstress? In Nederland zijn ruim driehonderd bed & breakfasts met een open haard of houtkachel, perfect voor een knusse winter-break.

Bed en breakfast in Den Haag

‘Kurhausplein on Ice’: de gezellig verlichte overdekte ijsbaan van Cool Event Scheveningen.

Schaatsen in Den Haag
Van traditionele kerstconcerten tot musicals: in Den Haag kun je alle kanten op om in de kerstsfeer te komen. Neem bijvoorbeeld de tram naar Scheveningen en stap uit bij het Kurhaus Hotel. Het plein voor dit luxe hotel is omgetoverd tot een waar winterparadijs, compleet met schaatsbaan en koek en zopie. De leukste bed and breakfasts in Den Haag vind je natuurlijk op Bedandbreakfast.nl. Boek rechtstreeks bij de B&B-eigenaar, zonder reserveringskosten! Bekijk het volledige aanbod van B&B’s >>

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter