Inspirerende Bestemmingen

Kultuâââhh in Den Haag met kerst

Bed & breakfast in Scheveningen

Schaatsen voor het Kurhaus in Scheveningen (foto: Joep van der Pal, via Uitburodenhaag.nl)

Een avondje ‘Kultuâââhh’ in Den Haag: leuk idee voor de feestdagen! Den Haag heeft een bomvolle agenda voor de decembermaand. Maar ook in Rotterdam en Amsterdam is van alles te doen rond Kerstmis. Maak er een onvergetelijke uitstap van met een verblijf in een sfeervol B&B.

Schaatsen in Den Haag
Van traditionele kerstconcerten tot musicals: in Den Haag kun je alle kanten op om in de kerstsfeer te komen. Neem bijvoorbeeld de tram naar Scheveningen en stap uit bij het Kurhaus Hotel. Het plein voor dit luxe hotel is omgetoverd tot een waar winterparadijs, compleet met schaatsbaan en koek en zopie. Kijk voor de complete agenda op de website van het Haags Uitburo. De beste Bed and breakfasts in Den Haag vind je natuurlijk op onze website: www.bedandbreakfast.nl.

Feestvieren in Rotterdam
Er is rond de feestdagen overal wat leuks te doen in Rotterdam. Bezoek bijvoorbeeld een kerstconcert in De Doelen of ga naar het Kerstcircus Ahoy. Wil je echt met een origineel verhaal thuiskomen? Trek je kerstman-kloffie aan en doe op 22 december mee aan de ‘Q-santa-run’, een kerstmannenloop dwars door het centrum! Met Oud en Nieuw zijn er overal in de stad spetterende feesten. Boek op tijd een bed and breakfast en beleef de sfeer.

Amsterdamse botenparade
In Amsterdam kun je in de donkere dagen voor kerst genieten van de Christmas Canal Parade. Vanaf 10 december varen dagelijks mooi verlichte schepen door de hoofdstad. Op 23 december is het hoogtepunt: een parade van tientallen versierde en verlichte boten door de Amsterdamse grachten. Kijk op de portal ‘I amsterdam’ wat er volgende maand nog meer te doen is in de hoofdstad. B&B’s vind je overal in de stad, je boekt ze gemakkelijk op www.bedandbreakfast.nl.

Morgen lees je in deze blog nog meer tips voor leuke stedentrips in december.

Over de auteur

Jos

Laat een reactie achter