Inspirerende Bestemmingen

Nazomeren in een bed en breakfast dichtbij huis

Ben jij na een welverdiende vakantie alweer thuis, maar verlang je stiekem terug naar die heerlijke tijd? Zorg dan voor een fantastisch vooruitzicht en plan alvast de leukste B&B-uitstapjes in eigen land!

Nazomeren aan zee

Houd je vakantiegevoel extra lang vast bij een bed en breakfast aan zee!

Logeren aan de kust
Wandelen door de duinen, uitwaaien op het strand en dineren bij een gezellige beachclub; bij een bed & breakfast aan de kust ervaar je snel weer het ultieme vakantiegevoel. Boek bijvoorbeeld een leuke accommodatie in Domburg, Vlissingen, Zierikzee, Scheveningen, Zandvoort of Noordwijk. Maar wees er snel bij, voor je het weet zijn ze volgeboekt!

open monumentendag

Op Bedandbreakfast.nl vind je veel B&B’s die gevestigd zijn in een monumentaal pand, zoals De Thuiskamer in Grouw.

B&B’s in een monument
Ontdek in het tweede weekend van september het Nederlands erfgoed tijdens de Open Monumentendag en maak je uitje compleet met een overnachting in een monumentale B&B. Wat denk je van een overnachting in historische steden zoals Den HaagMiddelburg, Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Maastricht of Den Bosch?

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

Romantisch nazomeren bij Guesthouse Ensenada: heerlijk!

Tijd voor twee
Een drukke zomer met de kids achter de rug? Verras je partner met een romantisch én zorgeloos weekendje weg bij een tulpen-B&B in een landhuis of op een landgoed! Uiteraard kun je natuurlijk ook kiezen voor een andere B&B met kwaliteitskeurmerk in de categorie 1 tulp2 tulpen3 tulpen4 tulpen of 5 tulpen.

Hanzesteden

De meest schilderachtige taferelen passeren de revue, tijdens jouw citytrip in een Hanzestad zoals Harderwijk.

Nazomeren in een bed en breakfast? Boek snel!
Pak de laatste zonnestralen mee en kom nazomeren bij de leukste B&B’s in Nederland, op deze manier houd jij je vakantiegevoel extra lang vast! Wat denk je bijvoorbeeld van een veelzijdige citytrip in een Hanzestad? Kies een knusse B&B en trek eropuit. Mooi meegenomen: via Bedandbreakfast.nl boek je direct je verblijf bij de eigenaar en zonder reserveringskosten.

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter