Geclassificeerde B&B

Nieuwe Gecertificeerde B&B’s voor je volgende Vakantie

Als je op zoek bent naar de beste adresjes voor je volgende vakantie, dan zijn onze gecertificeerde B&B’s absolute aanraders. De laatste periode zijn er maar liefst 15 nieuwe B&B’s in het bezit van een kwaliteitskeurmerk gekomen, ontdek ze snel!

B&B met 5 Tulpen in Tilburg

In het hart van Tilburg vind je één van de nieuwste gecertificeerde B&B’s met 5 Tulpen, waar je kunt rekenen op een heerlijk en zorgeloos verblijf. Deze luxe accommodatie ligt op loopafstand van het gezellige centrum en is een waar paradijsje. Geniet van het ruime gastenverblijf, neem een duik in het zwembad en maak kennis met de Brabantse gastvrijheid die de eigenaren bieden:

Gecertificeerde B&B’s met 4 Tulpen

Negen nieuwe gecertificeerde B&B’s zijn toegetreden tot de categorie 4 Tulpen. Niet alleen liggen deze luxe B&B’s verspreid door het hele land, maar ze zijn veelal ook nog eens ondergebracht in de mooiste panden. Van een voormalige pastorie en een authentieke boerderij in de Achterhoek, tot een modern gastenverblijf met uitzicht op de waterweg… Laat je verrassen door het aanbod:

Gecertificeerde B&B’s met 3 Tulpen

Als je van plan bent om de provincie Noord-Holland nader te ontdekken, kies dan voor een verblijf bij één van de nieuwste gecertificeerde B&B’s met 3 Tulpen. Overnacht bijvoorbeeld in een prachtige stolpboerderij in Westbeemster of Warder en maak de mooiste wandelingen en fietstochten door de omgeving. Of vertoef in het chique Blaricum, wie weet spot je er nog BN’ers!

Gecertificeerde B&B’s met 2 Tulpen

Trek eropuit tijdens een weekendje weg en geniet met volle teugen van een gastvrij verblijf bij de nieuwste gecertificeerde B&B’s met 2 Tulpen. Of je nu kiest voor een sfeervolle B&B in het Zeeuwse Eede óf voor een gezellige blokhut in de Achterhoek; bij beide accommodatie staat je een warm welkom te wachten. Reserveer snel je favoriete Bed and Breakfast en ervaar het zelf:

Vakantie vieren bij Geclassificeerde B&B’s

Ben je toe aan een weekendje weg of een heerlijke vakantie in eigen land? Laat je dan in de watten leggen bij één van de vele gecertificeerde B&B’s. Deze prachtige accommodaties voldoen aan de kwaliteitseisen die worden gesteld door de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie, zodat je kunt rekenen op een zorgeloos verblijf. Van basic tot super deluxe, er is voor ieder wat wils!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

2 Reacties

  • Hai goedemiddag ,

    Wat zijn alle b en b’s toch mooi die classificatie hebben!
    Nou heb ik een vraag hoe kan je mee doen aan of in de top 3 te komen ?
    Lijkt me zo mooi en geweldig als je daar bij kan horen …
    Er zullen zeker hoge eisen worden gesteld maar ben zo benieuwd
    Hoor graag van jullie

    Met vriendelijke groet
    Angele van Seters
    Aan huisje 49

    • Beste Angele,

      Leuk dat je reageert! Alle geclassificeerde B&B’s doen jaarlijks automatisch mee met de verkiezing “Beste B&B van Nederland”. De nominaties worden onder meer bepaald op basis van de normenlijsten, met daaraan gekoppeld een aantal punten. Daarnaast tellen ook de gastenreviews op Bedandbreakfast.nl mee. Op die manier ontstaat een totaalbeeld van de kwaliteit en gastvrijheid van de B&B’s.

Laat een reactie achter