Inspirerende Bestemmingen

Slapen in een B&B in kasteel of landhuis in Nederland

Wist je dat je in tientallen eeuwenoude monumenten in Nederland kunt overnachten in bed & breakfasts? Laat je terugvoeren naar vervlogen tijden in een bed en breakfast in een kasteel, koetshuis of landhuis. Je waant je landjonker en jonkvrouw, omgeven door de luxe van weleer.

B&B Landgoed Middachten 
Een mooi voorbeeld van een B&B op een landgoed is bed & breakfast Landgoed Middachten in De Steeg bij de Veluwe. Hier verblijf je in een gastenkamer in het koetshuis. In de B&B kun je in alle rust genieten van het echte landgoedleven. De gastenkamers liggen aan het plein voor het kasteel en hebben allemaal uitzicht op de tuin.

Ossenbloedkamer

Ossenbloedkamer met hemelbed van Kasteel Baexem.

Bed en breakfast Kasteel Baexem
B&B Kasteel Baexem in de Limburgse plaats Baexen ken je misschien nog van het eerste seizoen van de tv-serie Bed & Breakfast van Omroep MAX. Eigenaren Theo en Janne Peters verrasten door hun ontwapenende eigenzinnigheid. In hun kasteel verblijf je in een van de prachtige kasteelkamers zoals de Vossenkamer, de Eierkamer en de Ossenbloedkamer met hemelbed.

Bed & breakfasts in monumenten
Meer B&B’s bekijken in kastelen en landhuizen in Nederland? De mooiste monumentale B&B’s vind je op Bedandbreakfast.nl. Je boekt rechtstreeks bij de eigenaar dus betaalt geen reserveringskosten! Direct naar Bedandbreakfast.nl >>

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

3 Reacties

  • Beste meneer en mevrouw,

    Mijn ouders zijn nu bijna 30 jaar geleden getrouwd op landgoed middachten. Nu willen wij als kinderen graag hun de huwelijksnacht opnieuw laten beleven. Zij zijn ook nooit meer terug geweest naar het landgoed en wij vonden het 30jaar jubuleum een mooie gelegenheid om hun daar nog is een nachtje te laten vertoeven. Nu de vraag of er een kamer vrij is in de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 december.

    Ik hoor graag van u,

    Met vriendelijke groet,

    Emmelien Barendregt
    emmelienb@hotmail.com
    0683238089

  • Hi
    Ik zoek kastelen/landhuizen waar ik minimaal 5 kamers kan boeken en de beschikking over een keuken.
    Hierin zoek ik dan een langdurige samenwerking.

Laat een reactie achter