Televisie

Bed & breakfast Hoeve de Vredenhof en Aquamarijn B&B bij Hallo Holland (RTL4)

B&B op RTLXL.nl.

Klik op de foto om de aflevering van Hallo Holland terug te kijken op RTLXL.nl.

Altijd leuk als er een bed & breakfast op tv komt! Het tv-programma Hallo Holland op RTL 4 besteedt in de aflevering van 10 oktober 2013 uitgebreid aandacht aan bed & breakfast Hotel Hoeve de Vredenhof in het Drentse dorp Zuidlaren en aan Aquamarijn B&B in de Drentse plaats Stieltjeskanaal. 

Hotel Hoeve Vredenhof

Bed & breakfast Hotel Hoeve Vredenhof in Zuidlaren in Drenthe.

Bed & breakfast-vlag
B&B Hotel Hoeve de Vredenhof en Aquamarijn B&B nemen beide deel aan de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Allebei kunnen ze bogen op vier kwaliteitstulpen, een categorie voor B&B’s van topkwaliteit. Omdat de accommodaties officieel geclassificeerd zijn, mogen zij de bekende bed & breakfast-vlag met het roze tulplogo voeren. Deze vlag zie je in het filmpje vaak in beeld verschijnen.

Aquamarijn B&B in Stieltjeskanaal

Bed & Breakfast Aquamarijn in Stieltjeskanaal.

Gastvrij en betrokken
Het is mooi om te zien hoe betrokken en gastvrij de B&B-eigenaren zijn. Hans Hesseling van bed & breakfast Hotel Hoeve de Vredenhof vertelt zijn gasten over de historie van de accommodatie. Jeanette Geerlings van bed and breakfast Aquamarijn raadt een bezoekje aan Plopsa Indoor Coevorden aan: “Zit bij ons om de hoek!” Ook verzorgt ze hoogstpersoonlijk een high tea.

Bed & Breakfast Aquamarijn

Jeanette van Bed & Breakfast Aquamarijn vertelt over het nabijgelegen Plopsa Indoor Coevorden.

In beide B&B’s worden de gasten verwend met heerlijke gerechten en geen moeite is gespaard om de kamers zo comfortabel en sfeervol mogelijk te maken. Als je het filmpje ziet, heb je meteen zin om naar Drenthe af te reizen om ook zo in de watten te worden gelegd!

B&B Hotel Hoeve Vredenhof

Hans Hesseling van B&B Hotel Hoeve de Vredenhof serveert het ontbijt.

Bed en breakfast in Drenthe
Je kunt in Drenthe heerlijk wandelen en fietsen en natuurlijk de Hunebedden bezichtigen. Dierenpark Emmen en Plopsa Indoor Coevorden zijn leuk voor de kleintjes. Ga lekker uit eten en geniet van de rust in een bed & breakfast in de natuur. Er zijn meer dan tweehonderd prachtige B&B’s in Drenthe, vaak gevestigd in eeuwenoude hoeves. Een verblijf in zo’n authentiek bed & breakfast is dé manier om Drenthe echt te beleven. Bekijk bed and breakfasts in Drenthe op Bedandbreakfast.nl >>

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter